Je horizon verbreden waar jij wilt

Het voorjaar: tijd om eropuit te trekken. Wat je ook gaat doen, onze voorjaarsservices en geselecteerde accessoires zorgen ervoor dat je SEAT er klaar voor is. Natuurlijk van de beste kwaliteit en scherp geprijsd, zoals je van ons gewend bent.

Bandenwissel 

Nu de zon vaker begint te schijnen en de kans op sneeuw en gladheid afneemt, is het weer tijd om je winterbanden om te wisselen voor zomerbanden. Waarom dat moet, leggen we je graag uit. Overtuigd? Dan staat de SEAT monteur voor je klaar voor je bandenwissel.

  • Wielenset wisselen € 39
  • Wielenset wisselen, inclusief opslag in het bandenhotel € 83
  • Losse banden wisselen € 89
  • Losse banden wisselen, inclusief opslag in het bandenhotel € 129

Bandenwissel inplannen

SEAT Bandenwissel

Nog meer redenen om langs te komen
Maak je SEAT voorjaarsklaar!

Airco onderhoud v.a. € 139*

Wil je je SEAT helemaal voorjaarsklaar maken? Dan is een airco onderhoudsbeurt aan te raden. Tijdens deze beurt controleren we je airco en vullen we het systeem volledig af. Ook voeren we een geurbehandeling uit, waardoor je SEAT fris het voorjaar tegemoet rijdt.

 

Aircocheck € 19,95

Dankzij de aircocheck weet jij waar je airco aan toe is. We controleren onder andere de temperatuur en druk van het systeem én voeren een visuele controle van de belangrijkste onderdelen uit. Kan jouw airco wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan adviseren we een airco onderhoudsbeurt.