De hoogtepunten van de winter ontdekken.

Sneeuw is tenslotte ook maar water. Dus blijf jij straks binnen als de sneeuw valt en wacht je tot het voorbij is óf ga je naar buiten en pak je het moment? Om alle hoogtepunten van de winter te ontdekken heeft SEAT de Ski Lover Acties. Met deze extra voordelige en complete acties ben je straks op en top voorbereid om zorgeloos op pad te gaan. Waar jouw SEAT je ook heenbrengt. Bij de wintercheck wordt jouw SEAT gecontroleerd op maar liefst 30 punten en worden de vloeistoffen gratis bijgevuld. En om het extra aangenaam te maken, krijg je nu een unieke SEAT fleecedeken cadeau!

SEAT Wintercheck

Doe nu je winterecheck voor € 19,95 en ontvang een gratis SEAT fleecedeken cadeau! Tijdens de wintercheck wordt jouw SEAT gecontroleerd op 30 punten en worden de vloeistoffen gratis bijgevuld.

Plan nu je SEAT Wintercheck in

Wintercampagne SEAT Van der Velden Zoetermeer

Nog meer redenen om langs te komen
Maak je SEAT winterklaar!

Winterset 3

Complete winterwielensets vanaf € 595

Geef ook in de winter je SEAT een mooie uitstraling met onze complete winterwielen sets. Voorzien van originele SEAT lichtmetalen velgen en winterbanden met de beste grip. Zo combineer je looks met de grip die je nodig hebt om de winter echt te ontdekken en veilig te trotseren.

Bekijk de SEAT winterwielen

Navigatie update SEAT

Navigatie update van € 149 voor € 99

Tijdelijk zijn de kaartupdates voor jouw navigatiesysteem te verkrijgen voor € 99,-. Let op: het actietarief geldt alleen voor de maanden december en januari. Heeft jouw SEAT MapCare en nog recht op een gratis update? Klik dan hier 


Bekijk de updates

Bekijk onze voordelige winteraccessoires