Ga direct naar de inhoud.

Alle actuele SEAT acties
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

SEAT Service Acties

SEAT Vakantiecheck 2017 Auto-Service van der Velden

 

Gratis SEAT Pechhulp

Club SEAT
Maak ook meteen kennis met Club Seat. Dat kost u niks, maar levert des te meer op. Club SEAT biedt haar leden namelijk veel extra’s. Van kortingen op accessoires tot exclusieve aanbiedingen van onze partners. U bent altijd als eerste op de hoogte van het laatste SEAT-nieuws. Bovendien staan op clubseat.nl al uw auto en onderhoudsgegevens netjes op een rij. En hoort u wanneer het tijd is voor de APK. Kortom, een extra frisse start met Club SEAT.

SEAT Onderhoudsplan
Op zoek naar complete zekerheid? Kies dan voor het SEAT Onderhoudsplan. Hiermee dekt u voor een vast bedrag per maand eveneens het geplande onderhoud van je auto af. Met het SEAT Onderhoudsplan komt u niet voor verrassingen te staan en weet u de komende 4 jaar precies waar u aan toe bent. Al vanaf 1 euro per dag.

Voordelen
4 jaar dekking voor gepland onderhoud, slijtagedelen en APK - Een vast maandtarief, geen eigen risico - Zowel de onderdelen als de loonkosten voor 100% vergoed - Kies de kilometrage die het beste bij uw situatie past - Landelijke dekking, u kunt bij alle SEAT servicedealers in Nederland terecht - Kwaliteit en meerwaarde van uw auto door het onderhoud en reparatie bij de SEAT-dealers. Zij werken uitsluitend met originele SEAT-onderdelen en herstellen de auto volgens de fabrieksvoorschriften - Het SEAT Onderhoudsplan is overdraagbaar aan de nieuwe eigenaar bij een eventuele particuliere verkoop - Eén vertrouwd aanspreekpunt: uw SEAT servicedealer - SEAT Mobiliteitsservice, 24 uur per dag in bijna heel Europa.

Tarieven 
Het maandtarief voor het SEAT Onderhoudsplan is gebaseerd op jaarkilometrage. Mocht u gedurende de looptijd meer of minder kilometers rijden dan gepland, dan passen we het maandtarief hier eenvoudig op aan. U krijgt hierover automatisch een bericht toegestuurd. Met het onderhoudsplan bent u niet gebonden aan de SEAT-dealer waar u het contract afsluit. Voor service en reparaties, kunt u ook bij elke andere SEAT-dealer in Nederland terecht.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over het SEAT Onderhoudsplan? Download dan de onderhoudsplan brochure of informeer bij een van onze serviceadviseurs. Wij zijn u graag van dienst.

Airco-checkkopie-01

Aircocheck € 19,95  (gratis voor Club SEAT leden)
Laat regelmatig een Aircocheck uitvoeren. Tijdens de check controleren we onder meer de temperatuur en de druk van het systeem en voeren we een visuele controle van de belangrijkste onderdelen uit. Wijst de check bijvoorbeeld uit dat er te weinig koudemiddel aanwezig is, dan adviseren we een Airco onderhoudsbeurt.

Airco onderhoudsbeurtmet airco geurbehandeling 
Door zeer kleine lekkages in de leidingen, slangetjes en koppelingen in het aircosysteem, kan je airco het (zeer vluchtige) koudemiddel verliezen. En dat gaat ten koste van de koelcapaciteit. Tijdens de Airco onderhoudsbeurt, inclusief Aircocheck, inspecteren we het aircosysteem en vullen we het volledig af. Bovendien doen we een speciale fluortoevoeging, zodat we een eventuele lekkage in een later stadium makkelijker kunnen traceren. Reparatie van lekkages en andere mankementen is niet bij de Airco onderhoudsbeurt inbegrepen. Die voeren we alleen uit na advies en in overleg, na uw goedkeuring van de offerte.

Airco geurbehandeling 
Schimmels en bacteriën in de airco zorgen voor een onprettig en ongezond autoklimaat. Tijdens een geurbehandeling wordt het systeem volledig gereinigd. Waardoor schimmels, bacteriën én nare luchtjes verdwijnen.

Meer informatie en contact
Meer informatie over SEAT onderhoud bij Auto-Service van der Velden, een offerte opvragen of direct contact met onze SEAT serviceadviseurs? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

Deel deze pagina op: