Bent u al klaar voor het voorjaar? 

Banden checken

Zomerbanden nu vanaf €68

Banden zijn de basis van het rijgedrag van uw auto. Daarom is de kwaliteit van de zomerbanden van groot belang voor het rijcomfort, rijprestaties en dus ook voor uw veiligheid onderweg. Is het buiten warmer dan 7 graden? Dan is het tijd om de winterbanden te verruilen voor de zomerbanden. Elke ŠKODA (-rijder) vereist een type band die het beste past bij de auto en de tijd van het jaar. ŠKODA Bandenservice helpt u goed en veilig op weg.

 

Plan uw zomerbanden wissel

Air conditioning check

Airco onderhoud voor slechts €109

Met een onderhoudsbeurt van de airco gaat u fris het voorjaar en de zomer in. Airconditioning doet meer dan u denkt. Zo blijft de auto niet alleen koel, ook voorkomt een airco beslagen ruiten en houdt stof, uitlaatgassen en pollen buiten. En verhoogt daarmee het rijcomfort. Wist u dat onderhoud aan de airco niet wordt meegenomen in het standaard onderhoud? Daarom adviseren wij om eens per drie jaar airco onderhoud uit te voeren. Zo is de airconditioning in topconditie voor het voorjaar.

 

https://www.vandervelden.nl/werkplaats/afspraak

Extra Garantie 

SKODA extra garantie

Wat houdt de ŠKODA Extra Garantie in?

De aanschaf van een nieuwe ŠKODA is een goede investering. Daarbij sluit de twee jaar standaard garantie onder andere onverwachte reparatiekosten uit. Maar wat als die prettige zekerheid na twee jaar afloopt? Ook dan laat ŠKODA je niet in de steek. Neem direct bij aankoop van je nieuwe ŠKODA (binnen 2 maanden) ŠKODA Extra Garantie af, en verzeker jezelf nog eens twee jaar voor onverwachte reparatiekosten. 

Zes voordelen van ŠKODA Extra Garantie
✔ 2 jaar extra zekerheid tegen onverwachte kosten
✔ Geen eigen risico
✔ Je kunt terecht bij alle ŠKODA dealers
✔ Overdraagbaar bij particuliere verkoop, dus...
✔ Verkoop je auto met garantie
✔ Zeer scherpe tarieven

 

Meer informatie