Je hebt service.
En je hebt Volkswagen Bedrijfswagens Service.

Je hebt wintertijd. En je hebt zomertijd.

VW Bedrijfswagens Airco onderhoud acties

Airco onderhoud

Incl. geurbehandeling. € 115 excl. btw.

Comfortabel rijden gaat verder dan een fijne zitplek achter het stuur of een handige indeling van de bedrijfsbus. Comfort zit ook in de luchttoevoer en het klimaat in de auto. Airco-onderhoud zorgt ervoor dat je bedrijfswagen klaar is voor zomerse temperaturen. Voor een aangenaam vervoer van A naar B, niet alleen voor jezelf maar ook voor je medepassagiers. 

Online afspraak inplannen 

img

Nieuwe zomerbanden

Nu vanaf € 73 incl. montage.

Zomerbanden leveren bij temperaturen boven 7°C betere prestaties dan winterbanden. Wissel daarom nu je banden. De materiaalsamenstelling en het profiel van zomerbanden zorgen voor een kortere remweg, geven meer grip en voorkomend nodige slijtage. Zijn de banden van jouw bus versleten of rijd je nog op winterbanden? Plan dan nu een afspraak om de banden te laten vervangen of wisselen voor zomerbanden. Verschil moet er zijn.


Maak een afspraak

img 1
 

Plan een bandenwissel vanaf € 32.

Banden bepalen grotendeels de veiligheid en rijprestaties van jouw bedrijfswagen. Jouw ideale set banden is daarnaast afhankelijk van het jaargetijde, wacht dus niet te lang met omwisselen. Jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer kent jouw wagen als geen ander en voorziet jou graag van professioneel advies of direct een passende set zomerbanden. Op het gebied van bandenservice kun je met reparatie, bandenvervanging, bandenwissel en bandenopslag bij Volkswagen Bedrijfswagens terecht.

Plan een bandenwissel

img 2

Je hebt luchtjes. En je hebt frisse lucht.

Aircocheck nu € 16,50 excl BTW.

De airco in jouw Volkswagen bedrijfswagen zorgt voor een constante temperatuur en frisse, zuivere lucht in de cabine. Ook essentieel: de airco voorkomt dat de ramen beslaan. Laat daarom tenminste om het jaar de airco door een ervaren servicemonteur controleren. Met de aircocheck van Volkswagen Bedrijfswagens weet je binnen 15 minuten zeker of de airco van jouw bus nog optimaal functioneert of aan onderhoud toe is. Zo gaat je bus fris het voorjaar in. Verschil moet er zijn.