Ga direct naar de inhoud.

Uw Audi APK voor slechts € 25,-
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Audi APK acties

 

1300x551_ADIV_P_10304.jpg

Goed gekeurd.

APK voor slechts € 25,-

Bij Audi kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Uw Audi-dealer beschikt namelijk over alle kennis en specialistische apparatuur om uw APK vakkundig uit te voeren. Én voordelig.

De kosten voor een APK-keuring bedragen slechts € 25,-, inclusief de viergastest of roetmeting. Bij periodiek onderhoud is de APK zelfs gratis*. Wanneer dit onderhoud niet gelijktijdig gebeurt met de APK ontvangt u een voucher die tot 2 jaar na uitgifte kunt inwisselen voor een APK. Dit actietarief en deze actie zijn geldig t/m 31 december 2016. Dat is Audi Top Service.

Wij denken graag met u mee: wij keuren uw auto en u krijgt van ons altijd een reparatieadvies indien noodzakelijk met een kostenbegroting vooraf. De Audi-dealer heeft de meeste vervangingsonderdelen op voorraad liggen zodat we uw auto direct dezelfde dag kunnen herstellen en u dus weinig van uw kostbare tijd hoeft te verliezen en uw eigen Audi weer ter beschikking heeft.

Wanneer uw Audi gekeurd dient te worden, kunt u gebruikmaken van de Haal- en Brengservice of Vervangend Vervoer. Vraag ons naar de voorwaarden.

*exclusief wettelijke afmeldkosten à €3,85

Audi APK afspraak maken

 

Deel deze pagina op: