Ga direct naar de inhoud.

Tijdelijk voor € 25
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Volkswagen APK acties

 

Geen verrassingen achteraf
Laat uw Volkswagen keuren waar ze ’m het beste kennen: de Volkswagen dealer. Voor de APK bij de Volkswagen dealer is er een speciaal actietarief van € 25,-. Dit is een all-in prijs inclusief btw, afmeldkosten en viergas-test, EOBD-scan of roetmeting. Dit is het vaste bedrag dat u bij de Volkswagen dealer betaalt voor de keuring. Geen verrassingen achteraf.

Gratis APK in combinatie met onderhoud**
Wanneer u de APK in combinatie met onderhoud** laat uitvoeren dan is de APK gratis. U betaalt alleen de wettelijke afmeldkosten van € 3,85. Mocht na de keuring een reparatie nodig zijn, dan is uw Volkswagen in de meest ervaren handen. Vooraf ontvangt u een heldere offerte en krijgt u twee jaar garantie op zowel de onderdelen als de reparatie.

APK is inclusief
APK bij de Volkswagen Dealer is inclusief EOBD scan, 4-gas meting, roetmeting, afmeldkosten en BTW, maar exclusief extra kosten die voortkomen uit een eventuele herkeuring. De prijs geldt voor auto's met zowel benzine- als dieselmotoren. Bij de APK in combinatie met onderhoud betaalt u alleen de wettelijke afmeldkosten van € 3,85.

 

Deel deze pagina op: