Ga direct naar de inhoud.

Hulp bij het kiezen
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Audi onderhoud op maat

Audi Onderhoud

Welke onderhoudsbeurt heeft uw Audi nodig? Afhankelijk van het aantal kilometers wat u jaarlijks maakt kunt u kiezen uit een aantal onderhoudsbeurten. Hieronder de verschillende onderhoudsbeurten uitgelegd om u het kiezen gemakkelijker te maken.

Hulp bij het kiezen

Auto-Service van der Velden werkt altijd conform de hoogste eisen. Bij een onderhoudsbeurt wordt uw auto grondig bekeken. Altijd door vakkundige monteurs. Doordat ze regelmatig trainingen krijgen en getest worden op hun kennis is hun deskundigheid gegarandeerd. Iets niet in orde? Vervanging vindt altijd plaats in overleg met u, en er wordt steevast gebruik gemaakt van originele Audi-onderdelen. Vaste tarieven en heldere facturen geven precies aan waar u aan toe bent, dus nooit verrassingen achteraf.

- Veel kilometers

De kwaliteit en duurzaamheid van de Audi-modellen wordt met succes continue doorontwikkeld. Dit maakt langere service-intervallen mogelijk, en bij de Audi LongLife Service zelfs flexibele intervallen voor het olie verversen. Als veelrijder, vanaf ongeveer 20.000 kilometer per jaar, is de Longlife Service (VOI) de beste keus.

Longlife (VOI) Verlengde Variabele Onderhoudsintervallen
Deze service maakt duidelijk hoe de vooruitstrevende Audi-technologie in uw voordeel werkt. Dankzij de moderne motoren en de speciaal hiervoor ontwikkelde motoroliën heeft uw Audi minder vaak onderhoud nodig en bepalen onder andere de gebruiksomstandigheden de lengte van het interval. Bovendien is deze technologie ook beter voor het milieu. De service-intervalmelding in het instrumentenpaneel waarschuwt u voor de volgende onderhoudsbeurt. Kijk voor meer informatie in de onderhouds -en instructieboekjes van uw Audi, of vraag uw Service adviseur. 

- Gemiddeld aantal kilometers

Een gemiddelde automobilist rijdt ongeveer 15.000 kilometer per jaar. Een grote of kleine beurt na een vast aantal kilometers, bijvoorbeeld iedere 15.000 kilometer, is dan de beste optie.

- Weinig kilometers

Als u weinig kilometers rijdt, dus jaarlijks minder dan 15.000, maar wel behoefte heeft aan jaarlijkse zekerheid, kan de jaarbeurt een oplossing zijn. Uw auto wordt 1x per jaar gecontroleerd, rekening houdend met uw lage kilometrage. De jaarbeurt is bovendien gemakkelijk te combineren met de APK, waarop u dan € 20,- korting krijgt.

Kleine beurt
Bij een kleine beurt worden alle vitale onderdelen en functies van de auto – zoals banden, uitlaat, accu, schokdempers en remmen – nauwkeurig gecontroleerd. Ook worden de lampen bijgesteld, vloeistoffen bijgevuld, filters vervangen en wordt de olie ververst.

Grote beurt
De grote beurt gaat, zoals de naam al zegt, een stuk verder dan een kleine. Natuurlijk worden alle vitale functies getest en de vloeistoffen bijgevuld, maar de grote beurt voorziet in meer.

De olie wordt ververst en de remmen worden op hun werking getest. Zijn ze goed schoon? Het interieurfilter wordt vervangen en periodiek ook het luchtfilter. Wel zo fris. Daarna volgt de controle van wielen en banden, inclusief de bandenspanning.

De motorafstellingen worden nagegaan en indien nodig bijgesteld. Verder inspecteert de monteur accu, uitlaatsysteem, ophanging, schokdempers en koelsysteem. V-snaar, multiriem en distributieriemen worden evenmin over het hoofd gezien. Als finishing touch worden alle scharnieren en sloten gesmeerd. Bij een grote beurt wordt geen detail over het hoofd gezien.

Jaarbeurt
Afhankelijk van het aantal kilometers dat u maakt, kunt u kiezen voor een jaarbeurt. Vooral voor mensen die niet veel kilometers maken, is de jaarbeurt een uitkomst. Ieder jaar heeft u zo de zekerheid van een Audi in topconditie.

Met de jaarlijkse controlebeurt bij Auto-Service van der Velden is uw Audi altijd in topconditie. Eigenaren van een Audi van bouwjaar 2001 en ouder kunnen profiteren van een speciaal aanbod: zij krijgen de jaarlijkse controlebeurt voor een vast tarief. Bij de prijs inbegrepen is de Audi Mobiliteitsgarantie, die u ook verder helpt als u onverhoopt met pech strandt.

Meer informatie?

Meer informatie over Audi onderhoud bij Auto-Service van der Velden, een offerte opvragen of direct contact met onze serviceadviseurs Audi? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. Wij zijn u graag van dienst. 

Deel deze pagina op: