Ga direct naar de inhoud.

Volgens vaste intervallen
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Onderhoud op maat

Rijdt u minder dan 15.000 kilometer per jaar? Dan bent u voordeliger uit met onderhoud 
volgens vaste intervallen. U kunt dan uw onderhoud laten uitvoeren in kleine, grote en jaarbeurten. 

Gemiddeld aantal kilometers

Een gemiddelde automobilist rijdt ongeveer 15.000 kilometer per jaar. Een grote of kleine beurt na een vast aantal kilometers, bijvoorbeeld iedere 15.000 kilometer, is dan de beste optie. Rijdt u meer dan 20.000 km per jaar? Dan is de Longlife Service (VOI) de meest voordelige keuze. 

Weinig kilometers

Als u weinig kilometers rijdt, dus jaarlijks minder dan 15.000, maar wel behoefte heeft aan jaarlijkse zekerheid, kan de jaarbeurt een oplossing zijn. Uw auto wordt 1x per jaar gecontroleerd, rekening houdend met uw lage kilometrage. De jaarbeurt is bovendien makkelijk te combineren met de APK, waarop u dan € 20,- korting krijgt.

Kleine beurt

Bij een kleine beurt worden alle vitale onderdelen en functies van de auto – zoals banden, uitlaat, accu, schokdempers en remmen – nauwkeurig gecontroleerd. Ook worden de lampen bijgesteld, vloeistoffen bijgevuld, filters vervangen en wordt de olie ververst.

Grote beurt

De grote beurt gaat een stuk verder dan een kleine. Natuurlijk worden alle vitale functies getest en de vloeistoffen bijgevuld, maar de grote beurt voorziet in meer. De olie wordt ververst en de remmen worden op hun werking getest. Zijn ze goed schoon? Het interieurfilter wordt vervangen en periodiek ook het luchtfilter. De banden worden gecontroleerd, inclusief de bandenspanning. De motorafstellingen worden nagegaan en indien nodig bijgesteld.
Verder inspecteert de monteur accu, uitlaatsysteem, ophanging, schokdempers en koelsysteem. V-snaar, multiriem en distributieriemen worden evenmin over het hoofd gezien. Tenslotte worden alle scharnieren en sloten gesmeerd. Bij een grote beurt wordt geen detail over het hoofd gezien.

Jaarbeurt

Afhankelijk van het aantal kilometers dat u maakt, kunt u kiezen voor een jaarbeurt. Vooral voor mensen die niet veel kilometers maken, is de jaarbeurt een uitkomst. Ieder jaar heeft u zo de zekerheid van een Volkswagen in topconditie.

Meer informatie

Meer informatie over Volkswagen onderhoud bij Auto-Service van der Velden, een offerte opvragen of direct contact met onze serviceadviseurs Volkswagen? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. Wij zijn u graag van dienst. 

Deel deze pagina op: