Ga direct naar de inhoud.

vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

3e GTI+ Meeting

Op 7 oktober 2017 organiseren wij in samenwerking met het GolfGTIforum voor de 3e keer de GTI+ meeting bij onze vestiging in Zoetermeer.

Meer info

Direct online bestellen bij het magazijn

Wij leveren de originele onderdelen voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens aan u als zakelijke klant in de omgeving van Zoetermeer en Pijnacker.

Meer info

Van der Velden: voor 5 merken uw partner

Een kort gesprek met Bob van der Velden en drie salesadviseurs van Auto-Service van der Velden: Danny, Xander en Rob. Al jaren voorzien zij particulieren en bedrijven van advies bij het aanschaffen of leasen van een Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagens.

Meer info

Van der Velden en Van Beynum

Auto-Service van der Velden en de Van Beynum Autogroep werken in de regio Zoetermeer al bijna 1 jaar intensief en zeer succesvol samen.

Meer info

SEAT Service

Uw SEAT in topconditie! Voor een SEAT onderhoudsbeurt bent u bij Auto-Service van der Velden in Zoetermeer aan het juiste adres. Onze vakkundige monteurs staan u graag bij met reparaties en service. Dit alles om uw SEAT in optimale conditie te houden.

Meer info

Werkplaats afspraak maken Pijnacker

Maak hier uw afspraak voor de werkplaats in Pijnacker.

Meer info

Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service

Is uw Volkswagen Bedrijfswagen ouder dan 5 jaar? Dan bent u natuurlijk net zo welkom voor uw onderhoud bij ons als met een nieuwe auto. Wij denken graag met u mee en samen zorgen we voor een zo laag mogelijke totaalrekening.

Meer info

Volkswagen Service Video's

Een totaaloverzicht van alle Volkswagen innovaties

Meer info

Uw zoekopdracht plaatsen

Van zoeken tot afleveren en alles wat daar tussen zit.

Meer info

Onderhoud op maat

Onderhoud volgens vaste intervallen. Rijdt u minder dan 15.000 kilometers, dan bent u voordeliger uit met onderhoud volgens vaste intervallen. U kunt dan uw onderhoud laten uitvoeren in kleine, grote en jaarbeurten. 

Meer info

SKODA onderhoud op maat

Vast of longlife onderhoud

Verzeker uzelf van een langere levensduur en hogere restwaarde. Laat het onderhoud uitvoeren bij Auto-Service van der Velden. Wij zorgen ervoor dat uw ŠKODA als nieuw rijdt. Kies voor vast of longlife onderhoud en uw ŠKODA is altijd in topconditie.

Meer info

Audi onderhoud op maat

Welke onderhoudsbeurt heeft uw Audi nodig? Afhankelijk van het aantal kilometers wat u jaarlijks maakt kunt u kiezen uit een aantal onderhoudsbeurten.

Meer info

Pagina nummers