Ga direct naar de inhoud.

Uw SEAT in topconditie
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

SEAT Service

Uw SEAT in topconditie!

Voor een SEAT onderhoudsbeurt bent u bij Auto-Service van der Velden in Zoetermeer aan het juiste adres. Onze vakkundige monteurs staan u graag bij met reparaties en service. Dit alles om uw SEAT in optimale conditie te houden.

APK
Uw SEAT moet verplicht de Algemene Periodieke Keuring (APK) ondergaan. Bij Auto-Service van der Velden is de APK altijd gratis in combinatie met periodiek onderhoud. Zo kunt u weer veilig en zorgeloos op weg! Geen onderhoud nodig? U kunt uiteraard ook uw SEAT alleen laten keuren voor de speciale actieprijs van € 19,-*. 

Kleine reparaties direct klaar
Een storing of een klein defect aan uw SEAT? Verlichting vervangen, een storingslampje dat brand of bijvoorbeeld een lekke band? Kom gerust langs zonder afspraak. Wij helpen u direct weer veilig op weg dankzij onze Express Service. Neemt de reparatie langer dan een uur in beslag? Dan maken we graag een vervolgafspraak.

Schadeherstel
Schade is nooit leuk en komt altijd onverwachts. Heeft u schade aan uw SEAT? Voor schadeherstel kunt u terecht bij onze eigen schadeherstelbedrijf, uw professionele partij in geval van schade.

Airco onderhoud SEAT
Om het aircosysteem van uw SEAT in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig. Met airco-onderhoud heeft u gegarandeerd weer koele en frisse lucht in de auto en dat is wel zo prettig. Auto-Service van der Velden biedt diverse mogelijkheden voor onderhoud aan het aircosysteem van uw SEAT.

SEAT Service

Ruitreparatie SEAT
Een sterretje in uw voorruit? Voorkom erger en laat de ruit vakkundig repareren bij Auto-Service van der Velden. Een kleine ruitschade kunnen wij vaak goed repareren met een speciale hars. Maar ook als u een beschadigde ruit moet laten vervangen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Toe aan nieuwe banden?
Hoe betrouwbaar uw SEAT ook is, de banden van uw auto slijten. Versleten banden zijn niet alleen oncomfortabel maar ook onveilig. Neemt u daarom geen enkel risico, laat uw banden gratis controleren bij Auto-Service van der Velden. Heeft u nieuwe banden nodig? Dan informeren onze serviceadviseurs u graag over de mogelijkheden. 

Mobiliteitsservice
Als partner in mobiliteit vinden wij het belangrijk dat u mobiel blijft in geval van pech. SEAT heeft de Mobiliteitsgarantie. Mocht u ooit een probleem hebben met uw SEAT, dan zorgen wij ervoor dat u direct weer de weg op kunt. Zonder extra kosten, een SEAT-leven lang!

SEAT Service App
De SEAT Service Applicatie voor uw smartphone biedt hulp onderweg. De meest praktische informatie voor uw SEAT binnen handbereik.

Deel deze pagina op: