Ga direct naar de inhoud.

Samen sterk in Volkswagen
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Van der Velden en Van Beynum

Samen sterk in Volkswagen!
Auto-Service van der Velden en de Van Beynum Autogroep werken in de regio Zoetermeer al bijna 1 jaar intensief en zeer succesvol samen.

Sinds 1 juli 2015 heeft importeur Pon uit Leusden namelijk het Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens salesdealerschap voor de regio Zoetermeer overgedragen van Auto-Service van der Velden aan de Van Beynum Autogroep. Auto-Service van der Velden blijft op de vertrouwde adressen in Zoetermeer en Pijnacker officieel Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens servicedealer en zet, in samenwerking met  de Van Beynum Autogroep, de verkoop van nieuwe Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens modellen voort.

Hiermee is de wens van beide familiebedrijven om te groeien in het eigen specialisme (sales/service) mogelijk geworden. Gezamenlijk zijn beide bedrijven het officiële Volkswagen aanspreekpunt in Zoetermeer.

Familiebedrijven
Zowel Auto-Service van der Velden als Van Beynum Autogroep zijn familiebedrijven die service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Beiden zijn al jaren thuis in Volkswagen en gaan daarom een strategische samenwerking aan.

Wat betekent dit voor u?
Voor een nieuwe Volkswagen kunnen Volkswagen rijders nog steeds bij de vertrouwde verkoopadviseurs in de showroom van Auto-Service van der Velden terecht. Deze nieuwe auto wordt dan via de Van Beynum Autogroep door Auto-Service van der Velden afgeleverd in Zoetermeer. Auto-Service van der Velden blijft als officieel servicedealer met de vestigingen in Zoetermeer en Pijnacker het adres voor officiële onderhouds, garantie- en reparatiewerkzaamheden van Volkswagen en VW Bedrijfswagens.

Bob van der Velden: “Om ook in de toekomst te blijven wie wij zijn hebben wij niet stilgezeten. In 2013 is er gekozen voor een nieuwe weg, wat o.a. onze groei in het servicedealerschap betekent. Wij zijn al lang niet meer alleen de ‘VW en VW Bedrijfswagens dealer’. U bent ook van harte welkom met uw Audi, SEAT en ŠKODA. Deze 5 Volkswagen merken onder 1 dak, één technische one-stop-shop voor alle officiële garantie, onderhouds- en reparatie werkzaamheden. Voor zakelijke klanten, leaseklanten en particuliere klanten een uitkomst. Daarbij Autotest-lab van der Velden, het schadeherstelbedrijf én de verhuur van auto’s aan zakelijke klanten, voor zowel lange als korte termijn. Een unieke formule die helemaal bij ons past, sterker nog, het zit al in onze naam: Auto-Service van der Velden.” De overgang naar het volledig servicedealerschap betekent dat per 1 juli 2015 Van Beynum Autogroep de officiële salesdealer in Zoetermeer is geworden voor Volkswagen en VW Bedrijfswagens. “Gezamenlijk zullen wij u, dankzij onze samenwerking, in de toekomst zo goed mogelijk van dienst zijn op alle mogelijke mobiliteitsgebieden”, aldus Bob van der Velden.

Onno van Beijnum: “Deskundigheid, kwaliteit, innovatie en een hoog serviceniveau waren toen en zijn nu nog steeds voorwaarden voor het succes en de groei van de Van Beynum Autogroep. Met een eigen schadeherstelbedrijf en een leasemaatschappij heeft Van Beynum alles in huis. En de groei gaat door! Onlangs openden wij het ŠKODA dealerbedrijf in Gouda en in medio juli openden wij de deuren van onze prachtige nieuwe vestiging in Woerden!” Vanuit Gouda en onze nieuwe vestiging in Woerden is Van Beynum de Volkswagendealer voor het Groene Hart en sinds 1 juli ook officieel salesdealer voor de regio Zoetermeer. Van Beynum is zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt een ijzersterke naam in de regio. Onno van Beijnum: “In Woerden staat het modernste Volkswagenbedrijf van Nederland met een state of the art werkplaats en een ultramoderne showroom waar u Volkswagen echt kunt beleven. Voor Gouda staat volgend jaar een grote verbouwing op de agenda.”

Heeft u vragen over onze samenwerking? Wij beantwoorden deze graag!

Deel deze pagina op: