Ga direct naar de inhoud.

Audi. Voorsprong door Techniek
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Audi

Audi officieel service, onderhoud, reparatie en garantiewerkzaamheden
U wilt een auto die veilig en betrouwbaar is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Kiest u voor Auto-Service van der Velden  dan weet u zeker dat uw auto in de beste handen is. Wij bieden uiteraard origineel fabrieksonderhoud, kennen uw auto van A tot Z werken met perfect passende originele Audi-onderdelen en hebben volledig getrainde specialisten. Een volgens fabrieksvoorschrift onderhouden auto levert u lagere kosten op en een hogere restwaarde.

Audi Showroom en occasions
Bent u op zoek naar een Audi? Welkom bij Auto-Service van der Velden! In onze showroom kunt u een geselecteerd aanbod van Audi's bekijken. Daarnaast is op ons occasionterrein altijd een ruim aanbod van (zeer) jonge occasions met garantie te vinden. Onze salesadviseurs maken graag een vrijblijvende offerte voor u op, ook voor (private)lease en financierings mogelijkheden.  

Auto-Service van der Velden, de officiële Audi servicedealer in Zoetermeer

Werkplaatsafspraak Werkplaats offerte Audi acties APK acties

Audi merkspecialisten - Originele Audi-onderdelen - U ontvangt 2 jaar garantie op uitgevoerde werkzaamheden - Gratis mobiliteitsgarantie bij een onderhoudsbeurt (pechhulp) - Gratis APK bij onderhoud - U behoudt uw fabrieksgarantie - Altijd een passende onderhoudsvorm voor iedereen - Ondersteunende diensten: vervangend vervoer, verlengde garantie, en haal- en brengservice - Er wordt gebruik gemaakt van gereedschappen en machines die speciaal voor uw Audi ontworpen zijn

Audi Servicedealer Auto-Service van der Velden Zoetermeer

 

Audi onderhoud op maat

Wie een Audi rijdt staat niet graag voor verrassingen. Ook niet qua kosten voor onderhoud. 
Direct naar Audi onderhoud op maat bij Auto-Service van der Velden 

Audi Express Service 

Kleine problemen snel en vakkundig verholpen, zonder afspraak en klaar terwijl u wacht.
Direct naar Express Service bij Auto-Service van der Velden

Audi Welkomstcheck

Heeft u een Audi occasion gekocht, maar niet bij een officiële Audi-dealer? Kom dan langs bij Auto-Service van der Velden voor de Audi Welkomstcheck.
Direct naar Audi Welkomstcheck bij Auto-Service van der Velden

Audi Direct Aanname

De Quickscan voor uw Audi, waar u samen met één van onze Audi monteurs samen de auto naloopt en eventuele problemen bespreekt. Zo weet u exact waarom bepaalde onderdelen van uw auto vervangen of gerepareerd dienen te worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Premium service dat staat voor duidelijkheid, op een bijzonder aangename manier.
Direct naar Audi Direct Aanname bij Auto-Service van der Velden 

Deel deze pagina op: