Ga direct naar de inhoud.

Seat.Technology to enjoy
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

SEAT

SEAT officieel service, onderhoud, reparatie en garantiewerkzaamheden
U wilt een auto die veilig en betrouwbaar is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Kiest u voor Auto-Service van der Velden, dan weet u zeker dat uw auto in de beste handen is. Wij bieden uiteraard origineel fabrieksonderhoud, kennen uw auto van A tot Z werken met perfect passende originele SEAT-onderdelen en hebben volledig getrainde specialisten. Een volgens fabrieksvoorschrift onderhouden auto levert u lagere kosten op en een hogere restwaarde. Bovendien behoudt u daarmee de fabrieksgarantie.     

SEAT Showroom
Bent u op zoek naar een SEAT? Welkom bij Auto-Service van der Velden! In onze showroom kunt u een geselecteerd aanbod van SEAT's bekijken. Daarnaast is op ons occasionterrein altijd een ruim aanbod van (zeer) jonge occasions met garantie te vinden. Onze salesadviseurs maken graag een vrijblijvende offerte voor u op, ook voor (private)lease en financierings mogelijkheden.  

Auto-Service van der Velden, de officiële SEAT servicedealer in Zoetermeer                 

Werkplaatsafspraak Werkplaats offerte Seat acties APK acties

SEAT merkspecialisten - Originele SEAT-onderdelen - U ontvangt 2 jaar garantie op uitgevoerde werkzaamheden - Gratis mobiliteitsgarantie bij een onderhoudsbeurt (pechhulp) - Gratis APK bij onderhoud - U behoudt uw fabrieksgarantie - Altijd een passende onderhoudsvorm voor iedereen - Ondersteunende diensten: vervangend vervoer, verlengde garantie, en haal- en brengservice - Er wordt gebruik gemaakt van gereedschappen en machines die speciaal voor uw SEAT ontworpen zijn

  
SEAT Drive In Service abonnement
 

SEAT Drive In Service abonnement

  • Gratis controleren en bijvullen van olie, rem-, koel-, ruitensproeier- en stuurbekrachtigingsvloeistof
  • Gratis APK
  • Gratis éénmalige aircocheck
  • 50% korting op vervangend vervoer
  • Gratis Zomer en Wintercheck
  • Gratis Ruitreparatie
  • Gratis Bandenreparatie

U sluit SEAT Drive In gemakkelijk af bij Auto-Service van der Velden, uw SEAT servicedealer. SEAT Drive In kost € 59,- per jaar en is exclusief voor Club SEAT-leden. Nog geen lid? Meld je dan gratis aan op www.clubseat.nl.  Wilt u direct een afspraak maken voor een APK of Aircocheck, plan deze dan hier in. Klik hier voor de voorwaarden

SEAT Onderhoudsplan
Op zoek naar complete zekerheid? Kies dan voor het SEAT Onderhoudsplan. Hiermee dekt u voor een vast bedrag per maand eveneens het geplande onderhoud van je auto af. Met het SEAT Onderhoudsplan komt u niet voor verrassingen te staan en weet u de komende 4 jaar precies waar u aan toe bent. Al vanaf 1 euro per dag.

Voordelen
4 jaar dekking voor gepland onderhoud, slijtagedelen en APK - Een vast maandtarief, geen eigen risico - Zowel de onderdelen als de loonkosten voor 100% vergoed - Kies de kilometrage die het beste bij uw situatie past - Landelijke dekking, u kunt bij alle SEAT servicedealers in Nederland terecht - Kwaliteit en meerwaarde van uw auto door het onderhoud en reparatie bij de SEAT-dealers. Zij werken uitsluitend met originele SEAT-onderdelen en herstellen de auto volgens de fabrieksvoorschriften - Het SEAT Onderhoudsplan is overdraagbaar aan de nieuwe eigenaar bij een eventuele particuliere verkoop - Eén vertrouwd aanspreekpunt: uw SEAT servicedealer - SEAT Mobiliteitsservice, 24 uur per dag in bijna heel Europa.

Tarieven 
Het maandtarief voor het SEAT Onderhoudsplan is gebaseerd op jaarkilometrage. Mocht u gedurende de looptijd meer of minder kilometers rijden dan gepland, dan passen we het maandtarief hier eenvoudig op aan. U krijgt hierover automatisch een bericht toegestuurd. Met het onderhoudsplan bent u niet gebonden aan de SEAT-dealer waar u het contract afsluit. Voor service en reparaties, kunt u ook bij elke andere SEAT-dealer in Nederland terecht.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over het SEAT Onderhoudsplan? Download dan de onderhoudsplan brochure of informeer bij een van onze serviceadviseurs. Wij zijn u graag van dienst. 

Deel deze pagina op: