Ga direct naar de inhoud.

ŠKODA. Simply Clever
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

ŠKODA

ŠKODA officieel service, onderhoud, reparatie en garantiewerkzaamheden
U wilt een auto die veilig en betrouwbaar is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Kiest u voor Auto-Service van der Velden, dan weet u zeker dat uw auto in de beste handen is. Wij bieden uiteraard origineel fabrieksonderhoud, kennen uw auto van A tot Z werken met perfect passende originele ŠKODA -onderdelen en hebben volledig getrainde specialisten. Een volgens fabrieksvoorschrift onderhouden auto levert u lagere kosten op en een hogere restwaarde. Bovendien behoudt u daarmee de fabrieksgarantie.

ŠKODA Showroom en occasions
Bent u op zoek naar een ŠKODA? Welkom bij Auto-Service van der Velden! In onze showroom kunt u een geselecteerd aanbod van ŠKODA's bekijken. Daarnaast is op ons occasionterrein altijd een ruim aanbod van (zeer) jonge occasions met garantie te vinden. Onze salesadviseurs maken graag een vrijblijvende offerte voor u op, ook voor (private)lease en financierings mogelijkheden.  

Auto-Service van der Velden, de officiële ŠKODA servicedealer in Zoetermeer 

Werkplaatsafspraak Werkplaats offerte Skoda acties APK acties


ŠKODA merkspecialisten - Originele ŠKODA-onderdelen - U ontvangt 2 jaar garantie op uitgevoerde werkzaamheden - Gratis mobiliteitsgarantie bij een onderhoudsbeurt (pechhulp) - Gratis APK bij onderhoud - U behoudt uw fabrieksgarantie - Altijd een passende onderhoudsvorm voor iedereen - Ondersteunende diensten: vervangend vervoer, verlengde garantie, en haal- en brengservice - Er wordt gebruik gemaakt van gereedschappen en machines die speciaal voor uw ŠKODA ontworpen zijn

SKODA Servicedealer Auto-Service van der Velden Zoetermeer

ŠKODA onderhoud

Verzeker uzelf van een langere levensduur en hogere restwaarde. Laat het onderhoud uitvoeren bij Auto-Service van der Velden. Wij zorgen ervoor dat uw ŠKODA als nieuw rijdt. Kies voor vast of longlife onderhoud en uw ŠKODA is altijd in topconditie.
Direct naar ŠKODA onderhoud op maat bij AutoService van der Velden 

ŠKODA Express Service

Kleine problemen snel en vakkundig verholpen, zonder afspraak en klaar terwijl u wacht.
Direct naar Express Service bij Auto-Service van der Velden

VerrassendŠKODA 

Bent u al lid van VerrassendŠKODA? Profiteer als ŠKODA-rijder van kortingen, speciale acties en exclusieve privileges.
Direct naar VerrassendŠKODA

Deel deze pagina op: