Ga direct naar de inhoud.

Volkswagen Bedrijfswagens
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens officieel service, onderhoud, reparatie en garantiewerkzaamheden
U wilt een auto die veilig en betrouwbaar is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Kiest u voor Auto-Service van der Velden, dan weet u zeker dat uw auto in de beste handen is. Wij bieden uiteraard origineel fabrieksonderhoud, kennen uw auto van A tot Z werken met perfect passende originele Volkswagen-onderdelen en hebben volledig getrainde specialisten. Een volgens fabrieksvoorschrift onderhouden auto levert u lagere kosten op en een hogere restwaarde. Bovendien behoudt u daarmee de fabrieksgarantie.

Volkswagen Bedrijfswagens Showroom en occasions
Bent u op zoek naar een Volkswagen Bedrijfswagens? Welkom bij Auto-Service van der Velden! In onze showroom kunt u een geselecteerd aanbod van Volkswagen's bekijken. Daarnaast is op ons occasionterrein altijd een ruim aanbod van (zeer) jonge occasions met garantie te vinden. Onze salesadviseurs maken graag een vrijblijvende offerte voor u op, ook voor (private)lease en financierings mogelijkheden. 

Auto-Service van der Velden, de officiële Volkswagen Bedrijfswagens servicedealer in Zoetermeer en Pijnacker. 

     

Auto-Service van der Velden, de officiële Volkswagen Bedrijfswagens servicedealer in Zoetermeer en Pijnacker. 

Volkswagen Bedrijfswagens merkspecialisten - Originele Volkswagen Bedrijfswagens-onderdelen - U ontvangt 2 jaar garantie op uitgevoerde werkzaamheden - Gratis mobiliteitsgarantie bij een onderhoudsbeurt (pechhulp) - Gratis APK bij onderhoud - U behoudt uw fabrieksgarantie - Altijd een passende onderhoudsvorm voor iedereen - Ondersteunende diensten: vervangend vervoer, verlengde garantie, en haal- en brengservice - Er wordt gebruik gemaakt van gereedschappen en machines die speciaal voor uw Volkswagen Bedrijfswagens ontworpen zijn

Deel deze pagina op: