Ga direct naar de inhoud.

Volkswagen. Das Auto
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Volkswagen

Volkswagen officieel service, onderhoud, reparatie en garantiewerkzaamheden
U wilt een auto die veilig en betrouwbaar is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Kiest u voor Auto-Service van der Velden, dan weet u zeker dat uw auto in de beste handen is. Wij bieden uiteraard origineel fabrieksonderhoud, kennen uw auto van A tot Z werken met perfect passende originele Volkswagen-onderdelen en hebben volledig getrainde specialisten. Een volgens fabrieksvoorschrift onderhouden auto levert u lagere kosten op en een hogere restwaarde. Bovendien behoudt u daarmee de fabrieksgarantie.

Volkswagen Showroom en occasions
Bent u op zoek naar een Volkswagen? Welkom bij Auto-Service van der Velden! In onze showroom kunt u een geselecteerd aanbod van Volkswagen's bekijken. Daarnaast is op ons occasionterrein altijd een ruim aanbod van (zeer) jonge occasions met garantie te vinden. Onze salesadviseurs maken graag een vrijblijvende offerte voor u op, ook voor (private)lease en financierings mogelijkheden.  

Auto-Service van der Velden, de officiële Volkswagen servicedealer in Zoetermeer en Pijnacker. 

Werkplaatsafspraak Werkplaats offerte Volkswagen acties APK acties

Verlengde intervallen.
Bijna alle Volkswagen modellen* rijden standaard op verlengde onderhoudsintervallen.  Op basis van uw rijgedrag bepaalt de boordcomputer het onderhoudsmoment. Bij gunstig rijgedrag is dat bij maximaal 30.000 kilometer of twee jaar (welke van de twee het eerst bereikt wordt). Afhankelijk van kilometerstand en leeftijd van de auto of van de geconstateerde slijtage worden onderdelen vervangen en vloeistoffen ververst. Een Long Life onderhoudsservice bestaat uit een olieservice en een inspectieservice. En is anders dan een traditionele grote beurt omdat uw auto er opnieuw tot 30.000 kilometer of tot twee jaar tegenaan moet kunnen. Wilt u onderhoudsadvies of een offerte op maat?

Een aantal modellen kent een afwijkend onderhoudsinterval: 

 • Onderhoud voor de Golf VII, Golf Sportsvan en Golf Variant
  Een onderhoudsservice voor dit model bestaat uit 2 elementen: een olieservice en een inspectieservice. Uw boordcomputer geeft een melding wanneer u welke service kunt verwachten. De inspectieservice voor de Golf dient voor het eerst na 2 jaar of maximaal 30.000 km uitgevoerd te worden, daarna elk jaar of 30.000 km. De olieservice dient bij maximaal 2 jaar of 30.000 km uitgevoerd te worden, afhankelijk van gebruik en rijstijl.
 • Onderhoud voor up!, Lupo Fox en voor modellen van 2001 of ouder
  Deze modellen rijden op vaste onderhoudsintervallen. Hierbij vindt het onderhoud elke 15.000 km of elk jaar (indien er nog geen 15.000 km gereden is) plaats. U wisselt om de 15.000 km of 1 jaar een kleine onderhoudsservice af met een grote onderhoudsservice. Indien gewenst kan de Volkswagen dealer een Volkswagen met verlengd onderhoudsinterval ook omzetten naar een vast interval van 15.000 km of 1 jaar.
 • Onderhoud voor de e-up!
  De e-up! is een volledige elektrische auto, hierdoor bestaat een onderhoudsservice alleen uit een inspectieservice en geen olieservice. De inspectieservice voor de E-up! dient voor het eerst na 2 jaar of maximaal 30.000 km uitgevoerd te worden, daarna elk jaar of 30.000 km.
 • Wat kost het onderhoud?
  De prijs voor het onderhoud is per model en type verschillend, wilt u een onderhoudsprijs voor uw Volkswagen?  Hiernaast treft u een contact formulier.
  Voor een aantal oudere Volkswagen modellen heeft Volkswagen Vaste Lage prijzen. Dit is de Volkswagen Economy Service. 100% Volkswagen onderhoud maar dan voordeliger.
 • Bijkomende kosten
  Afhankelijk van de kilometerstand en leeftijd van uw Volkswagen komen er op basis van fabrieksvoorschriften extra werkzaamheden bij. Denk hierbij aan het vervangen van bougies, brandstoffilter, remvloeistof of de distributieriem. De kosten hiervan worden apart berekend. Door de fabrieksvoorschriften te volgen, blijft uw Volkswagen in topconditie.

* bij de wagendocumentatie vindt u het serviceplan waar het voor u model geldende onderhoudsinterval is weergegeven.  

  


Deel deze pagina op: