Ga direct naar de inhoud.

Volkswagen Groep en SEAT S.A. investeren 10 miljard euro om Spanje te elektrificeren

1920_volkswagen group and seat sa to mobilize 10 billion euros to electrify spain 02 hq

Volkswagen Groep en SEAT S.A. starten samen met hun partners het ‘Future: Fast Forward’-project waarvoor ze 10 miljard euro willen investeren. Dit werd deze week aangekondigd door Herbert Diess, CEO van de Volkswagen Groep.

Lees meer

Hoe bouw je een accupakket in een elektrische auto?

1920_drc6523

ŠKODA produceert sinds kort ook accupakketten voor elektrische auto’s. Hoeveel bouten zijn nodig om zo’n 500 kilo wegende batterij in te bouwen? We nemen een kijkje in Mladá Boleslav. Kijk met ons mee!

Lees meer

Audi gaat Apple Music in groot aantal modellen integreren

800_a222722 large

Audi gaat Apple Music, een premium abonneeservice voor muziekstreaming, rechtstreeks in een groot aantal modellen integreren. Door het infotainmentsysteem van de auto uit te breiden met Apple Music, kunnen gebruikers hun account binnenkort rechtstreeks en intuïtief gebruiken vanuit het Multi Media Interface (MMI) scherm met behulp van de internetverbinding in de auto.

Lees meer

Audi ontrafelt 8 mythen rondom autonoom rijden

1920_audiurbansphereconcept

Worden zelfrijdende auto's binnenkort werkelijkheid? En hoe moet onze houding veranderen om autonoom rijden breed geaccepteerd te krijgen? De &Audi-studie ‘SocAIty’ - samengesteld met de hulp van gerenommeerde experts - gaat onder meer in op deze vragen. Het onderzoek ontrafelt ook een aantal wijdverbreide mythen rondom het onderwerp zelfrijdende auto’s. Wat is waar… en wat niet?

Lees meer

Altijd het laatste nieuws ontvangen?