Ga direct naar de inhoud.

Nieuws & Acties
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Nieuws & Acties

Sébastien Loeb Racing met Volkswagen Golf GTI TCR in WTCR

Sébastien Loeb Racing, met WRC recordkampioen Sébastien Loeb als mede-eigenaar, komt dit seizoen met twee Golfs GTI TCR aan de start van de nieuwe FIA World Touring Car Cup (WTCR). 

Meer info

Volkswagen viert 30e verjaardag Corrado op Bremen Classic Motorshow

Felicitaties voor de Volkswagen Corrado! De sportieve coupé viert in 2018 zijn dertigste verjaardag. 

Meer info

Volkswagen blikt vooruit op de Golf 8

De voorbereidingen voor de komst van de nieuwe Volkswagen Golf zijn in volle gang. De achtste generatie van de Golf gaat wederom nieuwe maatstaven zetten op het gebied van comfort, efficiency, veiligheid en betrouwbaarheid. Ook is hij altijd connected. Op weg naar de introductie van de Golf 8 laat het populaire model van Volkswagen ondertussen indrukwekkende feiten en cijfers optekenen.

Meer info

Tweede productielijn: ŠKODA KAROQ nu ook made in Mladá Boleslav

ŠKODA AUTO produceert de KAROQ vanaf deze maand ook in de fabriek in Mladá Boleslav. Het is na Kvasiny de tweede Tsjechische fabriek waar de nieuwe compacte SUV van ŠKODA van de band rolt. In de fabriek worden dagelijks 320 exemplaren van de populaire KAROQ geassembleerd.

Meer info

Nog scherper: Volkswagen Golf GTI TCR

De Golf GTI TCR, de succesvolle raceversie van de Golf is verder aangescherpt. Zijn front heeft dezelfde wijzigingen ondergaan als de straatversies. Ook daarmee laat de TCR-racer zien hoe dicht hij bij het sportieve productiemodel staat.

Meer info

De beschermengelen van de SEAT Leon Christobal

Sommige automobilisten plakken een afbeelding van de heilige Christoffel, de patroonheilige van de reizigers, op hun dashboard. SEAT gaat met de Leon Cristobal (vernoemd naar die geluksbrenger) een stuk verder en introduceert de veiligste SEAT ooit. De conceptcar van SEAT heeft hightech features aan boord die kunnen bijdragen aan het voorkomen van ongevallen.

Meer info

ŠKODA start productie elektrische auto’s in 2020

Vanaf 2020 gaat ŠKODA volledig elektrisch aangedreven auto’s produceren in de fabriek in Mladá Boleslav. In 2019 start daar ook de productie van elektrische componenten voor plug-in hybrides. De productie van elektrische auto’s en onderdelen is een belangrijke stap in de uitvoering van de toekomststrategie van ŠKODA.

Meer info

Sinterkerst Magazijn Outlet

Komt u ook shoppen bij de Sinterkerst Magazijn Outlet van Auto-Service van der Velden Zoetermeer? Van 20-11-2017 tot 31-12-2017 ruimt ons magazijn alle lifestyle artikelen op van het afgelopen jaar met heel veel korting. Dus zoekt u een leuk cadeautje voor een Volkswagen/Audi/SEAT/SKODA of VW Bedrijfswagens fanaat? Dan bent u bij de Sinterkerst Outlet zo geslaagd! 

Meer info

Vacature (Eerste en Tweede) Autotechnicus

Ben jij op dit moment een automonteur die in staat is om zelfstandig onderhouds- en reparatiewerkzaamheden te verrichten en die zelfstandig diagnose kan stellen bij storingen en deze kan herstellen? 

Meer info

De compleet nieuwe Volkswagen Polo is er!

Zijn vanafprijs van 15.550* euro is lager dan die van zijn voorganger en dat terwijl hij veel meer ruimte, de nieuwste technologie én een aanzienlijk completere uitrusting biedt. Naast efficiënte en krachtige TSI- en TDI-motoren is de Polo nu ook leverbaar als TGI, met een motor die geschikt is voor aardgas.

Meer info

Altijd gratis vermogenstest bij groot onderhoud campers

Campers zijn ideaal op vakantie. Met een camper bent u vrij om te gaan en te staan waar u maar wilt. Eventuele problemen voorkomt u met tijdig en goed onderhoud. Goed voorbereid en vooral veilig op weg naar uw bestemming. 

Meer info

Prinsjesdag 2017, de wijzigingen voor 2018

Prinsjesdag 2017 heeft plaatsgevonden en het kabinet heeft de Miljoenennota 2018 aan de koning gepresenteerd. Omdat het demissionaire kabinet hem nog geschreven heeft, zijn er geen grote koerswijzigingen. Niettemin zijn de belastingplannen voor automobilisten al in 2017 uitgestippeld via de Autobrief II. Wat verandert er in 2018 voor automobilisten?

Meer info

Pagina nummers