Ga direct naar de inhoud.

Nieuws & Acties
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Nieuws & Acties

Volkswagen Polo World Urban Car of the Year

Meer dan tachtig autojournalisten uit 24 landen hebben de Volkswagen Polo verkozen tot World Urban Car of the Year. In totaal waren acht auto’s in deze categorie genomineerd. De prijs werd uitgereikt op de New York Auto Show.

Meer info

Volkswagen presenteert nieuwe Touareg

Derde generatie van premium SUV van Volkswagen is statement op gebied van design, innovatieve technologie, rijdynamiek en comfort

Meer info

ŠKODA lanceert succesvol online fietsplatform

ŠKODA vergroot betrokkenheid bij wielersport en fietsen met eigen contentplatform

Meer info

Pop.Up Next: de Audi voor op de weg én in de lucht

Conceptvoertuig voorzien van een lichtgewicht constructie, een 49 inch scherm,gezichtsherkenning en eye-tracking

Meer info

Volkswagen onthult spectaculaire I.D.R Pikes Peak Racer

Volkswagen’s nieuwste autosportproject heeft een naam gekregen: de I.D. R Pikes Peak. Het is het volledig elektrische raceprototype waarmee Volkswagen op 24 juni aanstaande gaat deelnemen aan de Pikes Peak International Hill Climb.

Meer info

Bandenwissel winter-zomer 2018

Auto-Service van der Velden wisselt met de wielenservice winterbanden voor zomerbanden en vice versa. Wij leveren een compleet assortiment zomer- en wintersets, inclusief mogelijkheden voor opslag in ons eigen bandenhotel.

Meer info

Sébastien Loeb Racing met Volkswagen Golf GTI TCR in WTCR

Sébastien Loeb Racing, met WRC recordkampioen Sébastien Loeb als mede-eigenaar, komt dit seizoen met twee Golfs GTI TCR aan de start van de nieuwe FIA World Touring Car Cup (WTCR). 

Meer info

Volkswagen viert 30e verjaardag Corrado op Bremen Classic Motorshow

Felicitaties voor de Volkswagen Corrado! De sportieve coupé viert in 2018 zijn dertigste verjaardag. 

Meer info

Volkswagen blikt vooruit op de Golf 8

De voorbereidingen voor de komst van de nieuwe Volkswagen Golf zijn in volle gang. De achtste generatie van de Golf gaat wederom nieuwe maatstaven zetten op het gebied van comfort, efficiency, veiligheid en betrouwbaarheid. Ook is hij altijd connected. Op weg naar de introductie van de Golf 8 laat het populaire model van Volkswagen ondertussen indrukwekkende feiten en cijfers optekenen.

Meer info

Tweede productielijn: ŠKODA KAROQ nu ook made in Mladá Boleslav

ŠKODA AUTO produceert de KAROQ vanaf deze maand ook in de fabriek in Mladá Boleslav. Het is na Kvasiny de tweede Tsjechische fabriek waar de nieuwe compacte SUV van ŠKODA van de band rolt. In de fabriek worden dagelijks 320 exemplaren van de populaire KAROQ geassembleerd.

Meer info

Nog scherper: Volkswagen Golf GTI TCR

De Golf GTI TCR, de succesvolle raceversie van de Golf is verder aangescherpt. Zijn front heeft dezelfde wijzigingen ondergaan als de straatversies. Ook daarmee laat de TCR-racer zien hoe dicht hij bij het sportieve productiemodel staat.

Meer info

De beschermengelen van de SEAT Leon Christobal

Sommige automobilisten plakken een afbeelding van de heilige Christoffel, de patroonheilige van de reizigers, op hun dashboard. SEAT gaat met de Leon Cristobal (vernoemd naar die geluksbrenger) een stuk verder en introduceert de veiligste SEAT ooit. De conceptcar van SEAT heeft hightech features aan boord die kunnen bijdragen aan het voorkomen van ongevallen.

Meer info

Pagina nummers