Ga direct naar de inhoud.

Nieuws & Acties
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Nieuws & Acties

Prinsjesdag 2017, de wijzigingen voor 2018

Prinsjesdag 2017 heeft plaatsgevonden en het kabinet heeft de Miljoenennota 2018 aan de koning gepresenteerd. Omdat het demissionaire kabinet hem nog geschreven heeft, zijn er geen grote koerswijzigingen. Niettemin zijn de belastingplannen voor automobilisten al in 2017 uitgestippeld via de Autobrief II. Wat verandert er in 2018 voor automobilisten?

Meer info

Grootste elektrificatieprogramma

Met Roadmap E start de Volkswagen Groep het meest omvangrijke elektrificatieprogramma in de wereldwijde auto-industrie. Uiterlijk in 2030 dient het complete gamma geëlektrificeerd te zijn. 

Meer info

Volkswagen-ontwerpers over de nieuwe Polo

Volkswagen-ontwerpers Tomasz Bachorski en Marco Pavone staan oog in oog met twee leden van een succesvolle Wolfsburg-familie: de eerste en de nieuwste Polo. Backorski en Pavone zijn, samen met hun designteams, verantwoordelijk voor het ontwerp van het interieur en exterieur van de zesde generatie. Tijdens het ontwerpproces hebben ze duidelijk naar de eerste Polo uit 1975 gekeken. Zijn er overeenkomsten?

Meer info

3e GTI+ Meeting 7 oktober 2017

Op zaterdag 7 oktober 2017 organiseren wij in samenwerking met het GolfGTIforum voor de 3e keer de GTI+ meeting bij onze vestiging in Zoetermeer. Wij nodigen jullie dan ook graag uit voor een gezellige meeting met een hapje en een drankje! Iedereen met een auto uit de VAG-groep is van harte welkom, maar de dag zal draaien om de Golf GTI en R.

Meer info

Volkswagen komt met nieuwe Microbus

Volkswagen heeft bevestigd een productieversie van de Volkswagen I.D. BUZZ op de markt te gaan brengen. De beslissing om het elektrische studiemodel verder te ontwikkelen, werd aangekondigd op het Concours d’Elegance Pebble Beach in Californië. “Deze nieuwe auto wordt een belangrijk onderdeel van Volkswagen’s elektro-offensief en zal het klassieke Microbus-gevoel naar de toekomst brengen”, zei dr. Herbert Diess, algemeen directeur van Volkswagen.

Meer info

Op vakantie met de auto- Veiligheidscheck? Check!

De temperaturen lopen weer hoog op en veel mensen zijn weer druk bezig met de voorbereidingen voor de vakantie! Als u dit jaar met de auto op vakantie gaat vindt u in dit bericht handige informatie om goed voorbereid op weg te gaan.

Meer info

Zoetermeerse Haringparty 2017

Op woensdag 21 juni 2017 was de Zoetermeerse Businessclub van Promotie Zoetermeer weer te gast bij Auto-Service van der Velden voor de jaarlijkse traditionele Haringparty. 

Meer info

Gloednieuwe Volkswagen Arteon nu in Nederlandse showrooms

De nieuwe Arteon staat vanaf nu bij de Nederlandse Volkswagen-dealers. Deze gloednieuwe Gran Turismo van Volkswagen combineert een sportief-elegant design met veel ruimte en gebruiksgemak. De Arteon is er met keuze uit vier luxe lines en een breed scala aan krachtige en efficiënte TSI- en TDI-motoren. De vanafprijs van de Arteon ligt onder 40.000 euro*. 

Meer info

Volkswagen introduceert de gloednieuwe Polo

Volkswagen presenteert de nieuwe Polo. De zesde generatie van deze bestseller valt op door zijn nieuwe design, het aanmerkelijk ruimere interieur en een cockpit met de modernste digitale gemakken. 

Meer info

Dubbel feest: ŠKODA viert 4 miljoenste FABIA en 500.000ste FABIA III

ŠKODA heeft deze week in Mladá Boleslav de vier miljoenste FABIA geproduceerd sinds de modelreeks in 1999 werd geïntroduceerd. De auto – een witte ŠKODA FABIA COMBI 1.0 TSI met DSG-automaat – is daarbij ook nog de 500.000ste FABIA van de derde generatie.

Meer info

ŠKODA KAROQ: nieuwe compacte SUV met veel ruimte, luxe en de modernste techniek

De KAROQ is de compleet nieuwe compacte SUV van ŠKODA. Het model representeert ŠKODA’s nieuwe designtaal met dynamische looks en tal van herkenbare designelementen. Zoals het bij ŠKODA gebruikelijk is, biedt de nieuwe KAROQ ongekend veel ruimte en is het model voorzien van state-of-the-art assistentiesystemen voor de bestuurder, LED-koplampen en - voor het eerst in een ŠKODA - een vrij programmeerbaar digitaal instrumentenpaneel. 

Meer info

De Volkswagen up! GTI - hommage aan originele Golf GTI

Volkswagen lanceert de gloednieuwe up! GTI. De compacte sportieveling wordt onthuld op het jaarlijkse GTI Treffen aan de Oostenrijkse Wörthersee.

Meer info

Pagina nummers