Ga direct naar de inhoud.

Zaterdag 10-10-2015 van 10:00 tot 15:00
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

1e Editie GTI+ Meeting i.s.m. GTI Forum

Zaterdag 10 oktober a.s. is het dan zover, van 10:00 tot 15:00 vindt dan de eerste editie van de GTI+ dag plaats bij de hoofdvestiging in Zoetermeer.

Deze meeting wordt in samenwerking met het VW Golf GTI forum georganiseerd, een forum voor alle fans en eigenaren van de Volkswagen Golf GTI, Golf R, Polo GTI, VW Scirocco en alle andere snelle Volkswagens.

Deze dag staat volledig in het teken van deze auto’s. Er zijn testsessies op de vermogenstestbank bij Autotest-lab van der Velden (www.autotestlab), demonstraties in onze werkplaats met o.a. 3D uitlijnen, een magazijnstand met diverse GTI artikelen, restyle reparaties (opgeven kan nog!), een fotograaf voor de mooiste foto’s, een wedstrijd voor de mooiste auto's en de auto met de meeste PK’s gemeten op onze testbank én natuurlijk een hapje en drankje.

Wilt u deze dag als relatie van ons meemaken? U kunt zich dan aanmelden door een email te sturen naar info@vandervelden met uw naam en het aantal personen waarmee u komt, dit o.v.v. de GTI+ meeting. Of maak gebruik van onderstaand contactformulier. De toegang is natuurlijk gratis. Graag tot a.s. zaterdag!

Team van Auto-Service van der Velden

(Foto: M. Rijpstra, Golf GTI Forum)

Deel deze pagina op: