Ga direct naar de inhoud.

Zaterdag 29 oktober 2016
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

2e Editie Golf GTI+ Meeting

Op zaterdag 29 oktober van 10:00 tot 15:00 organiseren wij in samenwerking met het Golf GTI Forum voor de 2e keer de GTI+ meeting bij onze vestiging in Zoetermeer. Wij nodigen jullie dan ook graag uit voor een gezellige meeting met een hapje en een drankje! Iedereen met een auto uit de VAG-groep is van harte welkom, maar de dag zal draaien om de Golf GTI en R. Het definitieve programma voor de dag is nog in overleg maar zal zo snel mogelijk bekend worden gemaakt.

Eigen auto testen?
Natuurlijk is het mogelijk om weer je eigen auto te laten testen op de vermogensbank bij Autotest-lab van der Velden, hiervoor rekenen wij een GTI+ dag actietarief van € 39,00. Inschrijven voor een vermogensbank testsessie is wel noodzakelijk i.v.m. de planning. In totaal zijn er 15 plaatsen beschikbaar, dus wees op tijd als je hier gebruik van wil maken. Dit bedrag wordt in korting gebracht als je een onderhoudsbeurt/reparatie bij ons in de werkplaats laat uitvoeren óf onderdelen besteld met een minimale waarde van € 100,00.

Restyle reparaties
Ook Restyle reparaties kunnen weer gedaan worden tijdens deze dag. Hiervoor geldt het GTI+ dag actietarief van € 39,00 i.p.v. € 79,00. Inschrijven is net zoals bij Autotest-lab van der Velden noodzakelijk i.v.m. de planning.

Aanmelden
Om alles zo goed mogelijk te kunnen organiseren stellen wij het zeer op prijs als je ons een e-mail stuurt met daarin het aantal personen en het aantal auto’s waarmee je komt. Ook of je (kleine)kinderen meeneemt, zodat wij voor de kleinste GTI fans ook iets leuks kunnen doen. De toegang is natuurlijk gratis. Aanmelden én inschrijven voor Autotest-lab/Restyle kan via info@vandervelden.nl of onderstaand contactformulier. Graag tot 29 oktober!

Met vriendelijke groet,

Het Golf GTI forum team van Auto-Service van der Velden
Bob, Eline, Jeroen en Nick.

Deel deze pagina op: