Ga direct naar de inhoud.

Een sponsorovereenkomst die verder gaat
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Auto-Service van der Velden per 1 januari hoofdsponsor van het GolfGTIforum.nl

Het forum, speciaal voor liefhebbers en eigenaren van de Volkswagen Golf GTI, Golf R en andere bijzondere Volkswagens heeft in 4 jaar tijd een zeer indrukwekkend aantal actieve leden verzameld en wordt maandelijks door ca. 25 000 unieke bezoekers bezocht.

Deze leden delen allemaal een passie voor de bijzondere modellen van het merk Volkswagen. Een passie die ook wij van Auto-Service van der Velden delen, niet alleen in onze geschiedenis maar ook in onze toekomst.

Dankzij de overeenkomst kunnen de forumleden profiteren van diverse voordelen in onze werkplaats, schadeherstelwerkplaats en het magazijn. Ook wordt er in het voorjaar van 2015 een meeting georganiseerd waar onze vermogenstestbank, de MAHA MSR 500 4WD,  en het 3D uitlijnen een grote rol bij gaan spelen. Onze eigen GTI klanten en belangstellenden hiervoor zijn natuurlijk ook van harte uitgenodigd. Zij ontvangen allemaal binnenkort een brief met meer informatie over de samenwerking en een uitnodiging voor de meeting.

Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking en zullen u via onze website, Facebook, Twitter en Google+ op de hoogte houden.

Deel deze pagina op: