Ga direct naar de inhoud.

Auto-Service van der Velden wenst u fijne feestdagen!
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Auto-Service van der Velden wenst u fijne feestdagen!

Namens alle mensen van Auto-Service van der Velden wensen wij u alvast een heel gelukkig, gezond en veilig 2017 toe! Ook in 2017 zijn wij u graag weer van dienst met uw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of VW Bedrijfswagens. Via onze website en de social media pagina’s zullen wij weer u op de hoogte houden van al het nieuws in 2017. Volgt u ons al? 

Ook dit jaar hebben wij met ons complete team hard gewerkt om u, als zeer gewaardeerde relatie, zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij streven naar uiterst tevreden klanten. Dit zit voornamelijk in de manier waarop u het contact met ons heeft ervaren. Dat dit gewaardeerd wordt blijkt uit de cijfers: Auto-Service van der Velden wordt door u als klant beoordeeld als één van de beste autodealers van Nederland. Daar zijn wij niet alleen ontzettend trots op, het geeft ook vertrouwen voor de toekomst. 

2017 wordt het jaar van verder groeien. Onze strategische keuze in 2013 om verder te gaan als officieel servicedealer voor 5 merken is succesvol gebleken. Onze werkplaatsen behoren dankzij deze specialisatie tot de meest modernste van Nederland. Daarbij weten steeds meer SEAT’s en ŠKODA’s onze werkplaats aan de Industrieweg te vinden en daar zijn wij uiteraard trots op. Trots zijn wij ook op de succesvolle samenwerking met de Van Beynum Autogroep die in 2015 is opgestart. Zo kunnen wij gezamenlijk als officieel servicedealer u toch van dienst blijven zijn bij de aanschaf van een nieuwe auto. Meer weten over onze samenwerking, onze diensten en onze showroom? Lees dan het complete interview op onze website. 

Onze passie voor auto’s gaat verder dan alleen het servicedealerschap en één van de zaken waar u dat aan kunt merken is Autotest-lab van der Velden. Hier testen wij op de MAHA MSR-500 4WD vermogenstestbank auto’s uit heel Nederland. Het is uniek in de Benelux, geen enkele andere Volkswagen, ŠKODA, Audi, SEAT of VW Bedrijfswagens dealer heeft de beschikking over een dergelijke vermogenstestbank. Deze testbank is een effectief instrument voor het stellen van diagnoses bij bijzondere technische storingen. Deze zijn met alleen uitlees- apparatuur niet altijd even snel op te sporen. Meer informatie? Neem dan contact met ons op voor een afspraak of bezoek onze website. 

Er is heel veel veranderd sinds mijn vader en onze opa de heer Van der Velden Sr. ons familiebedrijf begon in 1958. Op het belangrijkste onderdeel na: onze service. Nog altijd staan wij bekend als een
no-nonsense bedrijf die gewoon doet wat er afgesproken is en waar service nog echt op nummer 1 staat. Een bedrijf wat economisch met u meedenkt. Service die 24 uur per dag, 7 dagen per week doorgaat. Een eerlijke en betrouwbare gesprekpartner voor al uw mobiliteitszaken. Een servicedealer die een stapje harder loopt  voor alle klanten, zowel zakelijk als particulier, of u nu 1 auto bezit of een groot wagenpark. Waar mogen wij u mee van dienst zijn in 2017? 

Tot slot wil ik u, namens ons complete team en de familie Van der Velden een gelukkig, gezond, succesvol en veilig 2017 toewensen! 

Nico van de Velden Sr.
Nico van der Velden Jr.
Bob van der Velden

Deel deze pagina op: