Ga direct naar de inhoud.

gecertificeerd Servicepartner ŠKODA
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Nu ook gecertificeerd Servicepartner ŠKODA

Sinds 1991 is ŠKODA onderdeel van de Volkswagen Group, één van de meest succesvolle automotive groepen ter wereld. In nauwe samenwerking met de groep bouwt, produceert en ontwikkelt ŠKODA zelfstandig auto’s, alsmede onderdelen, motoren en transmissies.

Dit betekent voor u dat u niet langer alleen met uw Volkswagen, Audi of SEAT bij ons terecht kunt, maar óók met uw ŠKODA. U kunt een afspraak maken voor zowel onderhouds- als reparatiewerkzaamheden en dankzij ons officiële Servicepartnerschap ook voor alle garantiewerkzaamheden. Zo blijft uw ŠKODA in topconditie en heeft u altijd recht op onder andere mobiliteitsgarantie in heel Europa.

Al sinds 1980 repareren en onderhouden wij auto’s van de Volkswagen Group. Onze medewerkers zijn allemaal opgeleid, gecertificeerd en vooral ervaren in het werken aan auto’s van de Volkswagen Group. Klant- en servicegericht werken op het hoogste niveau is wat u van ons mag verwachten.

Wij nodigen u dan ook uit voor een kennismaking. Bel of e-mail ons, of kom gerust eens vrijblijvend langs op de Industrieweg 2. Onze medewerkers staan u graag te woord en laten u met trots ons bedrijf zien. Graag tot ziens bij Auto-Service van der Velden in Zoetermeer!

Deel deze pagina op: