Ga direct naar de inhoud.

MAHA MSR 500 4WD Vermogenstestbank
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Autotest-lab van der Velden online

Onlangs is Autotest-lab van der Velden gelanceerd! Wij nodigen u dan ook graag uit voor een bezoek. Autotest-lab van der Velden is het onderdeel van Auto-Service van der Velden waar de zeer onderscheidende vermogenstestbank van wereldmarktleider MAHA het middelpunt van is: de MAHA MSR 500 4WD.

Technische ontwikkelingen
De ontwikkeling van Autotest-lab van der Velden komt voort uit de stap naar het volledig servicedealerschap van de merken Volkswagen, ŠKODA, Audi, SEAT en VW Bedrijfswagens. De technische ontwikkelingen vragen om meer en efficiëntere diagnose mogelijkheden. Dankzij deze vermogenstestbank zijn wij nog beter in staat om zeer gecompliceerde elektronische storingen op te sporen en op te lossen. 

Van up! tot Crafter tot camper, hybride en 4-WD
Deze testbank is geschikt voor vermogensmetingen, verschillende functie testen en rij-cyclus metingen voor o.a. diagnose doeleinden, uitlaatgas analyses en brandstof verbruiksmetingen. De vermogenstestbank is ook geschikt voor voertuigen met een aslast tot 2.500 kg en een wielbasis van 1.800 mm tot 4.400 mm. Dit betekent dat zowel een up!, Crafter en zelfs campers getest kunnen worden. Dankzij de dubbele assen kan de testbank ook 4-wiel aangedreven auto's en hybride auto's storingsvrij en veilig testen. 

Nauwkeurig bij hoog vermogen
De vermogenstestbank beschikt over 2 wervelstroom remmen en 2 elektromotoren. Hierdoor kunnen ook dynamisch vermogens boven de 1000 kW en snelheden van 300 km/u worden gemeten met een meetnauwkeurigheid van 2%. En dankzij de individuele elektromotoren is het zelfs mogelijk om bijzondere rij simulaties na te bootsen, zoals bijvoorbeeld berg op- en afwaarts rijden!

Website en contact
Wilt u meer informatie over Autotest-lab van der Velden en geïnformeerd worden over wat de vermogenstestbank voor uw auto en/of camper kan betekenen? Bezoek dan de website en neem contact op met een van onze serviceadviseurs. Wij zijn u graag van dienst. 

Deel deze pagina op: