Ga direct naar de inhoud.

Bestelbaar vanaf mei 2015
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

De nieuwe Touran

De Touran is compleet vernieuwd. De veelzijdige familie-auto is in formaat gegroeid, lichter én comfortabeler. De nieuwe Touran is vanaf mei te bestellen en wordt eind september in Nederland verwacht.

Nieuwe Touran

Met de nieuwe Touran heeft u alle ruimte om grote plannen te realiseren. Zo biedt dit ruimtewonder plaats voor maar liefst 5 of 7 personen. Dankzij ruim 50 vernieuwende innovaties heeft de nieuwe Touran overal een oplossing voor. Zo kunt u met de optie "Easy Open" laden en lossen als u geen hand vrij hebt. Een simpele voetbeweging onder de achterkant is voldoende om de achterklep, van de bij de 5-zitter 743 liter grote kofferruimte, te ontgrendelen en te openen.

Meer dan 50 innovaties die het leven gemakkelijker maken.
Moderne techniek maakt het dagelijks leven gemakkelijker en tegelijkertijd minder alledaags. De nieuwe Touran brengt u met meer dan 50 innovaties meer rijplezier en comfort. Want veiligheid, comfort en gebruiksgemak krijgen met deze auto een nieuwe dimensie. Daarvan profiteert u in allerlei situaties – bijvoorbeeld in de file, bij achteruitrijden met een aanhanger of wanneer u naar uw favoriete muziek wilt luisteren. De nieuwe Touran overtuigt volledig met een intelligent ruimteconcept met de grootste kofferruimte in zijn klasse, innovatieve detailoplossingen en veel flexibiliteit.LED-koplampen.
Slimme, comfortabele verlichting met meer bereik: De optionele LED-koplampen verlichten de weg beter dan conventionele koplampen. Door de dimfunctie van het als optie leverbare „Dynamic Light Assist“ kunt u met grootlicht blijven rijden zonder het tegemoetkomende verkeer te hinderen. En nog een bijkomend voordeel: de lichtkwaliteit van de LED‘s is uitermate prettig voor de ogen – en dit zorgt ervoor dat u zich beter kunt concentreren.

Panorama-kantel-/schuifdakmet sfeerverlichting.
Wolken tellen en naar de sterren kijken: met het grootste optionele panorama-kantel-/schuifdak in zijn klasse biedt de Touran vanaf alle zitplaatsen een hemels uitzicht. Ook in het donker staat hij garant voor bewonderende blikken door de sfeerverlichting die de zijkanten van het panoramadak in gedempte lichttonen doet oplichten. Als welkomstgroet wordt de voetruimte bij het instappen gedempt verlicht. De lichtsterkte van de sfeerverlichting kunt u naar wens instellen.

„Pure Air Climatronic“ met 3-zonesvoor bestuurder, bijrijder en de passagiers achter in de auto. 
Individueel comfort zit in de lucht: met de optioneel verkrijgbare „Pure Air Climatronic“ inclusief 3-zone-temperatuurregeling kunnen de bestuurder, de bijrijder en de passagiers achterin de door hen gewenste temperatuur onafhankelijk van elkaar instellen. Door het allergenenfilter laat deze automatische airconditioning, die uniek is in het in het MPV-segment, geen pollen en andere allergenen door.

Multimedia op alle zitplaatsen. 
Ook op de digitale snelweg voelt de nieuwe Touran zich thuis. De auto biedt u naar wens namelijk een volledig digitale multimediashow, dankzij de combinatie van mobiele apparatuur en het infotainmentsysteem. Op de achterbank kunnen de passagiers (jong en oud) naar hun favoriete film kijken, de laatste hits beluisteren of op Facebook chatten met hun vrienden. Voorin kan het infotainmentsysteem worden gebruikt om apps te bedienen, met de GoPro® app kunt u communiceren met de passagiers achterin of belangrijke informatie over de rit te bekijken.

 

Deel deze pagina op: