Ga direct naar de inhoud.

De plug-in hybride.
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

De Passat GTE nu te reserveren

Volkswagen tilt hybride rijden naar een hoger niveau met de nieuwe Passat GTE. De krachtige motor heeft een vermogen van wel 160 kW (218 pk) en heeft een CO2-uitstoot van slechts 37-39 g/km. De nieuwe Passat GTE combineert klasse en innovatie mét oog voor het milieu. Zo valt de Passat GTE in het voordelige bijtellingstarief van 7%. In het najaar van 2015 wordt de Volkswagen Passat GTE in Nederland gelanceerd.

U kunt nu al uw Passat GTE reserveren. Kom langs om een productieplaats te boeken. Zo rijdt u gegarandeerd als een van de eersten in de nieuwe Passat GTE. Schrijf u in voor de Passat GTE nieuwsbrief. Zo bent u als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

 

De Passat Variant GTE.

Ongekend veel ruimte.

De Volkswagen Passat GTE is leverbaar als limousine en als extra veelzijdige Variant. Groot gezin? Regelmatig veel ruimte nodig voor vakantiespullen of uw sportuitrusting? Dan is de Passat Variant GTE met zijn ongekende opbergruimte een logische keuze.

Topprestaties op alle fronten.

Krachtig en efficiënt.

De plug-in hybride technologie omvat een 1.4 TSI benzine motor, een elektromotor, een zestraps DSG-transmissie en een lithium-ion batterij (9,9 kWh). Als de TSI en de elektromotor samenwerken is er een vermogen van wel 160 kW (218 pk). Goed voor een topsnelheid van meer dan 220 kilometer per uur en een sprint van 0-100 kilometer per uur in circa 8 seconden.

e-Remote.

Altijd verbonden.

Volkswagen biedt standaard vele online functies voor Passat GTE rijders. Zo maakt Car-Net e-Remote het onder meer mogelijk om via uw smartphone het laadproces en/of airco-functies te starten.

Elektrische klasse.

Tot wel 130 km/uur groen.

De Volkswagen Passat GTE kent verschillende rijmodi, waaronder ‘volledig elektrisch’. De topsnelheid is 130 kilometer per uur op volledig elektrisch. Met opgeladen accu bedraagt de elektrisch actieradius maximaal 50 kilometer. Zo rijdt u altijd elektrisch in de stad.

Optimaal digitaal.

Innovatie voor iedereen.

De Volkswagen Passat GTE is net als andere uitvoeringen van de nieuwe Passat leverbaar met allerlei innovatieve opties. Zo is de Passat GTE beschikbaar met onder meer Active Info Display en Keyless Go.

Blijf op de hoogte.

De Passat GTE nieuwsbrief.

Meer weten over de Passat GTE en als eerst het laatste nieuws ontvangen? Schrijf u in voor de Passat GTE nieuwsbrief of maak direct online een afspraak met een van onze Volkswagen adviseurs. 

Deel deze pagina op: