Ga direct naar de inhoud.

Diefstalpreventie VW, Audi, SEAT, ŠKODA en VW Bedrijfswagens
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Diefstalpreventie VW, Audi, SEAT, ŠKODA en VW Bedrijfswagens

Hoe moeilijker het is om snel toe te slaan, hoe groter de kans is dat een dief uw auto links laat liggen. Er zijn drie verschillende pakketten ontwikkeld om diefstal van óf uit uw auto extra moeilijk te maken. Naast deze pakketten zijn er nog meer technische tips en trucs die een diefstal nog moeilijker maken, maar die niet algemeen bekend zijn. Maak een afspraak met onze serviceadviseur zodat we gezamenlijk kunnen bekijken wat we kunnen doen aan diefstalpreventie.

Basispakket Auto-Service van der Velden €0,00
Verlijmen kentekenplaten (voor alle merken, gratis en zonder afspraak)

Basispakket €9,95
Verlijmen of vastschroeven kentekenplaten
Etsen kenteken in ruiten
Instellen van de wegrijdvergrendeling van de centrale deurvergrendeling

Pro Preventiepakket €749,00
Verlijmen of vastschroeven kentekenplaten
Etsen kenteken in ruiten
Instellen van de wegrijdvergrendeling van de centrale deurvergrendeling
Moving intelligence voertuigvolgsysteem plus

Pro Plus Preventiepakket €1349,00
Verlijmen of vastschroeven kentekenplaten
Etsen kenteken in ruiten
Instellen van de wegrijdvergrendeling van de centrale deurvergrendeling
Moving intelligence voertuigvolgsysteem plus
Bearlock versnellingsbakslot

Welke middelen zijn er o.a. beschikbaar voor diefstalpreventie? 

Alarmsystemen.
Het eerste afschrikmiddel is een alarmsysteem (blokkeringen, akoestische en optische signalering). Alarmsystemen verplicht door de verzekeraar moeten VbV/SCM-goedgekeurd zijn. De systemen zijn onderverdeeld in 3 klassen met een opvolgende uitbreiding.

Etsen van ruiten, spiegels en navigatiesysteem.

Permanente etsmarkering is een snelle oplossing om uw Volkswagen preventief te beveiligen. Het aanbrengen van de permanente ets- markering is eenvoudig en gebeurt in enkele minuten op ruiten, spiegels en het navigatiesysteem.

Technocon Mi50 voertuigvolgsystemen.

Dit systeem kan de positie bepalen van een auto en doorgeven aan de meldkamer. Doorgaans wordt het volgsysteem door verzekeraars verplicht gesteld op duurdere auto’s. Ook hier geldt een VbV/SCM-goedkeuring. Een abonnement is noodzakelijk. Voertuigvolgsystemen zijn er in twee klassen aansluitend op de alarmsystemen.

TrackJack OTM 3
Zorg voor controle over uw objecten met de TrackJack OTM 3 Het meest betaalbare en kwalitatieve track en trace systeem, zonder langlopende contracten en standaard Europese dekking. Locaties komen automatisch door op uw online account, waarop u vanaf elke locatie kunt inloggen. Wilt u bij diefstal de actuele locatie ontvangen? Dan vraagt u die direct op via uw online account of Smartphone app, waarna de locatie binnen enkele seconden zichtbaar is. Auto-Service van der Velden is officieel dealer van TrackJack GPS oplossingen.

Kentekenplaat vastlijmen.
Jaarlijks wordt er in Nederland zo’n 100.000 keer melding gemaakt van de vermissing van één of beide kentekenplaten. Een slimme oplossing om dit te voorkomen is een betere bevestiging van de kentekenplaat door middel van vastlijmen.

Slotbouten.

Om uw lichtmetalen velgen te beschermen tegen diefstal zijn er slot- bouten verkrijgbaar. Het speciale opzetstuk kan niet zomaar losge- draaid worden. Hierdoor wordt diefstal van velgen bemoeilijkt. Om de slotbouten los te draaien is een hulpstuk of een specifieke sleutel nodig. Het is daarom aan te raden altijd het hulpstuk mee te nemen.

Navi Lock.

Het Navi Lock beschermt tegen diefstal van de RNS 310/RNS 510 en Discover Pro/Discover Media. Als RNS Navi Lock bestaat het uit een afdekplaat, die simpel vóór het navigatiesysteem geplaatst kan worden. Het ASSA-slot zorgt voor de vergrendeling. Wanneer de afdekplaat niet wordt gebruikt past deze in het dashboardkastje. Als Discover Navi Lock bestaat het uit een afgewerkte afdekstrip die op het dashboard gemonteerd wordt met een ASSA-slot. De navigatiecomputer wordt beveiligd met een extra stalen stang.

BearLock® versnellingsslot.

Het BearLock® is een mechanisch versnellingsbakslot (versnellings- pookslot), een uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen. Het slot vormt één geheel met het chassis van uw Volkswagen en is moeiteloos te bedienen; een vrijwel automatische handeling. Eenmaal ingebouwd, is het slot moeilijk te kraken. Het BearLock® maakt diefstal vrijwel onmogelijk en uiterst onaantrekkelijk.

Afspraak maken?

Meer informatie over de mogelijkheden voor uw auto? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier, of maak direct online een afspraak. Wij zijn u graag van dienst. 

Deel deze pagina op: