Ga direct naar de inhoud.

Al ruim 40 jaar een van de gezichten van Van der Velden
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Even voorstellen: Henk Weening

'Even voorstellen' is bij Henk Weening eigenlijk niet meer nodig na alweer ruim 40 jaar werkzaam te zijn bij Van der Velden. Toch zetten wij hem graag in de spotlight!

Henk: ‘Al snel vroeg de toenmalig boekhouder de heer Slootweg of ik op de administratie wilde werken, achter ‘de dure deur’ volgens Van der Velden Sr. Dat leek mij wel wat en dat doe ik nog steeds met veel plezier, alhoewel ik inmiddels op bijna alle afdelingen wel eens ben ingesprongen.

De jongere generatie Van der Velden heb ik zien opgroeien en zien instromen in het bedrijf. Eigenlijk heb ik al zoveel meegemaakt in het bedrijf. Alle positieve zaken zoals de verbouwingen en de groei van het bedrijf in alle opzichten. Maar ook het grote verdriet om de verliezen van collega’s zoals o.a. Willem Mets. Het overlijden van Patrick van der Velden zal ook niemand hier meer vergeten.

2016 was voor mij ook persoonlijk een jaar om snel te vergeten. Wegens ziekte ben ik toen een tijd uitgeschakeld. Gelukkig kon ik begin dit jaar weer aan de slag en gaat het steeds beter.

De wat oudere klanten kennen mij vaak al jaren, ook als fanatiek wielrenner in de jaren ’70 en ’80, en komen nog regelmatig in het kantoor een kop koffie drinken of even een praatje maken. Als je elkaar al zoveel jaren kent schept dat toch een band. Wielrennen doe ik nog steeds graag, al is het wel een stuk minder fanatiek dan vroeger. Nu besteed ik mijn vrije tijd meer aan mijn gezin, vakanties en lekker uit eten gaan’

Deel deze pagina op: