Ga direct naar de inhoud.

Met bijna 800 bezoekers druk bezocht
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Terugblik open dag Auto-Service van der Velden

Afgelopen zaterdag was het dan zover: de open dag! Deze dag hebben wij georganiseerd om iedereen die geïnteresseerd is in de Volkswagen merken en ons bedrijf eens een kijkje achter de schermen te geven. Met het programma en de routekaart konden de bezoekers langs alle afdelingen in het bedrijf. In de werkplaats werden gedurende deze dag demonstraties gegeven van o.a. het balanceren van banden, 3-Dimensionaal uitlijnen, Spotrepair en Restyle. De MAHA MSR 500 4WD trok natuurlijk veel aandacht door de testsessies en de bijbehorende uitleg die ieder half uur werd gegeven. Het Automatisch inparkeren was voor veel mensen erg leuk om eens zelf te doen, net als het City Emergency Brake systeem van de up!. De nieuwe Passat, de Golf GTE, de Volkswagen XL1. en de speciale verlengde Caddy waren in de showroom te zien. Voor de kinderen waren het springkussen en het treintje geweldig en Henk Patat maakte deze dag compleet.

Natuurlijk was deze dag niet mogelijk geweest zonder de medewerking van verschillende mensen en bedrijven. In alfabetische volgorde willen wij dan ook hartelijk danken:

Ambulancezorg Zoetermeer, ANWB Wegenwacht, Bout b.v, City Box Zoetermeer, Driving Force Coaching, Floraventuur Zoetermeer, Fred Spaans Vormgeving, Henk Patat, Imade, Intratuin Zoetermeer, Jan Luyendijk Copy, Langerak de Jong, MAHA Nederland, Politie Haaglanden, Pon’s Automobielhandel, Streekblad Zoetermeer, Shell Nederland, THIB Organisatie, TuningParts b.v.

Ook willen wij nogmaals langs deze weg onze eigen mensen danken. Zonder jullie enorme passie en inzet was deze dag niet zo succesvol geworden!

                                                    

Deel deze pagina op: