Ga direct naar de inhoud.

De gratis zomercheck.
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Gaat u goed voorbereid op vakantie?

Laat nu gratis uw Volkswagen checken op de belangrijke punten, zoals airconditioning, banden en remmen. Bovendien profiteert u nu van wel € 100* voordeel op een navigatie update. Zo kunt u ongehinderd genieten van uw vakantie.  

       

RNS-navigatie update.

 

Nu slechts € 99* 

Tijd  voor  een  update van de kaarten in uw navigatiesysteem? Het wegennet is constant in verandering. Dan is het fijn om de meest actuele kaarten te hebben. Uw Volkswagen dealer heeft de meest actuele kaartversie voor uw RNS 300, 310, 315, 510, RNSMCD en RNSMFD2 navigatiesysteem. Tijdelijk zijn de kaarten voor West-Europa extra scherp geprijsd van € 199* voor € 99*. Onze serviceadviseurs adviseren u graag voor de mogelijkheden voor uw navigatiesysteem.     

Airco-onderhoudsbeurt.

 

Voorkom dure reparaties.

Om tijdens uw akantie te genieten van frisse en schone lucht in uw Volkswagen, controleren we de airco tijdens de Zomercheck. Als er onderhoud nodig is, dan betaalt u slechts € 99. Met de voordelige geurbehandeling van slechts € 39 wordt uw airco weer volledig gedesinfecteerd en voorkomt u nare geurtjes. Als u op tijd onderhoud pleegt, verkleint u de kans op dure reparaties.

Meer infomatie?
Meer informatie over de Volkswagen Zomeracties bij Auto-Service van der Velden, een offerte opvragen of direct contact met onze serviceadviseurs? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

Direct online afspraak maken

Deel deze pagina op: