Ga direct naar de inhoud.

Wij wensen u een gelukkig, gezond en veilig 2016 toe!
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Gelukkig nieuwjaar!

Namens alle mensen van Auto-Service van der Velden wensen wij u een heel gelukkig, gezond en veilig 2016 toe! Ook in 2016 zijn wij u graag weer van dienst bij de aanschaf en het officiële onderhoud van uw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of VW Bedrijfswagens.

Via onze website en onze Social Media kanalen zullen wij weer u op de hoogte houden van al het nieuws in 2016. Volgt u ons al? 

Onze passie voor auto’s gaat verder dan alleen het servicedealerschap en één van de zaken waar u dat aan kunt merken is Autotest-lab van der Velden, het onderdeel waar u onze MAHA MSR-500 4WD vermogenstestbank kunt vinden. Uniek in Europa, geen enkele andere Volkswagen, ŠKODA, Audi, SEAT of VW Bedrijfswagens servicedealer heeft de beschikking over een dergelijke vermogenstestbank. Deze testbank is een effectief instrument voor het stellen van diagnoses bij bijzondere technische storingen. Deze zijn met alleen uitlees- apparatuur niet altijd even gemakkelijk op te sporen. Meer informatie? Neem dan contact met ons op voor een afspraak of bezoek de eigen website.

2016 wordt ook het jaar van verdere uitbreidingen van ons bedrijf. Het jaar waarin wij onze showroom nog verder gaan aanvullen met de meest populaire Volkswagens, Audi's, ŠKODA's, SEAT's en VW Bedrijfswagens. Ook het jaar van de tweede editie van de GTI+ dag, een grote VW liefhebbers dag die wij organiseren in samenwerking met het GolfGTIforum. De verdere uitbreiding van onze verhuur en shortlease afdeling Euromobil Van der Velden met nieuwe Audi's en SEAT's. Het jaar van de 2e Van der Velden Haringparty in samenwerking met Floravontuur Promotie Zoetermeer. En dit is nog lang niet alles. Met andere woorden: wij kijken uit naar 2016. Graag tot ziens in Zoetermeer en Pijnacker!

Deel deze pagina op: