Ga direct naar de inhoud.

60 speciale VW's en ruim 200 liefbbers
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

GTI+ Meeting op de kaart gezet

Afgelopen zaterdag heeft de 1e editie van de GTI+ meeting plaatsgevonden op de hoofdvestiging in Zoetermeer. De GTI+ Meeting is georganiseerd in samenwerking met het GolfGTIforum.nl en Autotest-lab van der Velden.

Iets meer dan 60 speciale VW's (Golf GTI, R32, Golf R, VW Scirocco, Polo GTI, Polo WRC, etc. etc.) en ruim 200 bezoekers hebben de meeting bezocht waar we natuurlijk erg blij mee waren. Het was een gezellige dag vol mooie bijzondere auto's en echte liefhebbers.

In de werkplaats waren verschillende demonstraties van o.a. het 3D uitlijnen en het uitlezen van diverse storingen. Bij Autotest-lab (vermogenstestsessies) stond het helemaal vol met enthousiaste PK liefhebbers en de meest geweldige auto's. Uiteraard waren er prijzen te verdienen: 1 voor de mooiste auto op de meeting en 1 voor het hoogst gemeten PK. De winnaars waren meer dan terecht: een bijzondere Golf 1 en een speciale, omgebouwde, Golf 2 met een TFSI DSG blok. Op onze Facebookpagina kunt u alle foto's bekijken en enkele filmpjes. Op de YouTube pagina van Autotest-lab van der Velden kunt u een afspeellijst vinden van deze dag.

Wij kijken uit naar de 2e editie volgend jaar, tot dan!

Deel deze pagina op: