Ga direct naar de inhoud.

Een nieuw jaar met nieuwe frisse energie
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Met passie en enthousiasme 2015 in

Ook in 2014 is ons bedrijf weer verder gegroeid.  Wij zijn inmiddels ook officieel erkend servicedealer geworden van het merk ŠKODA, een geweldige aanvulling op de merken Volkswagen, Audi en SEAT. Ons team van gespecialiseerde medewerkers  is weer  verder uitgebreid met enthousiaste, door ŠKODA  opgeleide en getrainde monteurs. Wij heten onze nieuwe ŠKODA klanten dan ook van harte welkom bij Auto-Service van der Velden in Zoetermeer.

Via onze website en de Social Media kanalen zullen wij u op de hoogte houden van al het nieuws in 2015. Onze passie voor auto’s gaat verder dan alleen het (service)dealerschap en één van de zaken waar u dat aan kunt merken is onze MAHA MSR-500 4WD vermogenstestbank. Uniek in Europa, geen enkele andere Volkswagen, ŠKODA, Audi, SEAT of VW Bedrijfswagens dealer heeft de beschikking over een dergelijke vermogenstestbank. Deze testbank is een effectief instrument voor het stellen van diagnoses bij bijzondere technische storingen. Deze zijn met alleen uitlees- apparatuur niet altijd even gemakkelijk op te sporen. De testsessies worden bij ons alleen uitgevoerd door de Master monteurs die gekwalificeerd zijn door MAHA. Het grote voordeel hiervan is dat zij niet alleen uw auto kunnen testen, maar door hun technische expertise van de auto's ook direct de juiste diagnose kunnen stellen. Een efficiënte manier van werken. Maar behalve efficiënt is het voor echte autoliefhebbers ook een  geweldige ervaring om een testsessie mee te maken.

2015 wordt ook het jaar van de nieuwe samenwerkingen met verschillende partijen, waaronder het GolfGTIforum. De uitbreiding van onze verhuur en shortlease afdeling Euromobil Van der Velden en de schadeherstelwerkplaats die met o.a. Spot-Repair en Restyle kleine schades goed en voordelig voor u oplost. Het jaar van nieuwe leuke evenementen georganiseerd met andere bedrijven uit de regio én hoogstwaarschijnlijk ook een herhaling van onze zeer succesvolle Open dag. Met andere woorden: wij kijken uit naar 2015!

Wij heten u dan ook van harte welkom bij Auto-Service van der Velden Zoetermeer en Pijnacker. Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Deel deze pagina op: