Nederland kiest massaal voor sportieve Polo R-Line

De Volkswagen Polo is sinds kort leverbaar met fraaie en sportieve R-Line styling. Niet alleen de looks van R-Line zijn aantrekkelijk, maar ook de prijs. De R-Line pakketten zijn dan ook zeer gewild. Al meer dan 1.000 Polo-rijders hebben reeds gekozen voor sportieve R-features.

Het R-Line exterieurpakket onderstreept de sportiviteit van de Polo met onder meer dynamisch gestileerde R-Line bumpers, een R-Line grille en een dakspoiler. Fraaie details als de R-Line zijdorpels en R-Line logo’s maken de sportieve looks compleet. Het pakket is leverbaar op de Comfortline, Comfortline Business en Highline en de vanafprijs is slechts € 586.

R-Line in- én exterieur

Speciaal voor de Polo Highline is een extra uitgebreid R-Line pakket beschikbaar. Het biedt niet alleen de R-Line exterieurstyling, maar ook fraaie Sebring 16-inch lichtmetalen velgen én een speciaal R-Line interieur dat is voorzien van onder meer aluminium pedalen, opvallende Carbon Flag/Art Velours bekleding en R-Line decorlijsten. Het multifunctionele, met leer beklede R-Line sportstuur is een lust voor het oog en ligt heerlijk in de hand. Bij de Polo met DSG-transmissie is het stuur bovendien uitgevoerd met schakelpaddels. Het uitgebreide R-Line exterieur- en interieurpakket voor de Polo Highline is er vanaf € 1.618. Voor de geringe meerprijs van € 519 is dit pakket uit te bereiden met 17 inch lichtmetalen Bonneville velgen.

Het Polo R-Line in- én exterieurpakket is nu ook zonder meerprijs te combineren met fraaie, zwarte 16-inch Sebring velgen.

1 op 2

R-Line styling is zeer gewild bij Volkswagen-rijders. Velen kiezen bijvoorbeeld voor de rijk uitgeruste Business R-modellen, die standaard zijn voorzien van R-Line features. De absolute R-Line koploper is de Volkswagen Tiguan. 1 op de 2 kopers kiest voor een sportieve R-look.

Terug naar overzicht