Ga direct naar de inhoud.

De VW Crafter via Virtual Reality te ervaren op ‘Bauma 2016’
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Nieuwe Volkswagen Crafter

Op de Bauma, de toonaangevende bouwmachinebeurs in München, stelt Volkswagen bezoekers in de gelegenheid de eerste details van de nieuwe Crafter via Virtual Reality te ontdekken. De nieuwe Crafter wordt dit najaar onthuld. Daarnaast toont Volkswagen op de Bauma zijn huidige, veelzijdige aanbod voor de bouwbranche.

  • Eerste virtuele blik op Volkswagens nieuwe bedrijfswagen
  • Breed en veelzijdig gamma voor de bouwbranche

Op de Bauma, die van 11 tot en met 17 april plaatsvindt, kunnen bezoekers van de Volkswagen Bedrijfswagens stand gebruikmaken van een Virtual Reality-bril. Deze biedt een virtuele blik op de vrijwel onbegrensde mogelijkheden van de laadruimte van de nieuwe Crafter. De nieuwe universele laadvloer van massief hout is de ideale basis voor bijvoorbeeld de inbouw van kastsystemen. Speciale bevestigingspunten in de laadvloer in combinatie met in de zijwand beschikbare boutgaten maken een zeer flexibele indeling mogelijk. Het in- en uitbouwen en herinrichten kan daardoor zonder te hoeven boren en/of lijmen, waardoor de laadruimte inclusief de originele antiroestbehandeling onbeschadigd blijft. Bij de ontwikkeling van de nieuwe Crafter lag de nadruk niet alleen op maximale flexibiliteit, maar ook op gunstige gebruikskosten. De nieuwe Volkswagen Crafter wordt in de herfst van dit jaar gepresenteerd.

Speciaal voor de bouwbranche
Volkswagen Bedrijfswagens toont op de Bauma 2016 haar brede aanbod van voertuigen voor de bouwbranche. Op de stand is er bijvoorbeeld veel aandacht voor de Caddy, de Transporter met dubbele cabine en ook de Amarok staat in de spotlights. Om de veelzijdigheid van de Transporter-reeks te onderstrepen, is ook een chassiscabine-model aanwezig - de ideale basis voor maatwerkoplossingen. Tevens is er veel aandacht voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van in- en opbouwmogelijkheden die het werk vergemakkelijken.

Op de hoogte wil blijven van de introductie van de nieuwe Crafter? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs informeren u graag verder. 

Deel deze pagina op: