Onverwachte deals, extra scherp geprijsd: nieuwe Unexpected Deals bij SEAT

SEAT blijft de dingen net even anders doen dan je gewend bent. De komende tijd zijn er daarom nieuwe Unexpected Deals. Ze zijn verrassender dan ooit en bovendien extra scherp. Van private lease en financiering tot fors voordeel op Limited Editions: voor alle particuliere en zakelijke klanten zijn er onverwacht scherpe deals.

Private lease maakt het mogelijk om voor een vast maandbedrag zorgeloos te genieten van het rijplezier van SEAT. Dankzij de nieuwe Unexpected Deals krijgt ‘zorgeloos genieten’ nu echter een hele nieuwe lading. De Arona - SEAT’s compacte SUV - is via SEAT Private Lease nu bijvoorbeeld al te rijden vanaf € 379** per maand. Daarbij zijn met uitzondering van de brandstof alle gebruikskosten - verzekering, wegenbelasting en onderhoud - inbegrepen. 

Voor alle huidige rijders is er € 10 korting per maand op een nieuw contract. Voor Mii- en Ibiza-rijders is er een zogenaamde ‘upgrade deal’ beschikbaar. Zij kunnen overstappen op een nieuwe Ibiza of Arona en profiteren daarbij van € 30 korting per maand op het reguliere tarief van SEAT Private Lease. Zo rijden ze de Ibiza al vanaf € 315** per maand of een Arona vanaf € 345** maand.

Slim gefinancierd

Bij de perfecte SEAT past het juiste financiële plaatje. Ook daarvoor zijn er aantrekkelijke Unexpected Deals. Dankzij speciale financieringsacties met scherpe rentetarieven en een extra aanbetaling van € 1.500 is de Ibiza er al vanaf van € 259**** per maand, de Arona vanaf € 309****/maand en de Leon vanaf € 379***/maand. Uiteraard zijn er ook speciale tarieven voor de Ateca en Tarraco.

Lekker flex

Een tijdelijke baan buiten de eigen woonplaats of in de transitiefase naar een nieuw huis of gewijzigde gezinssituatie? Voor wie tijdelijk een betrouwbare, aantrekkelijke en handige auto nodig heeft, is er nu een flexibel maandabonnement voor de Ibiza. Voor een vast bedrag vanaf € 569*** per maand - waarbij met uitzondering van brandstof alles is inbegrepen - staat er een Ibiza in perfecte staat klaar. Na een maand is het contact elke dag kosteloos op te zeggen. Verlengen kan natuurlijk ook. Een Ibiza met flexibel maandabonnement is bovendien al binnen drie dagen te rijden. 

€ 1.000 DSG-voordeel

Zowel particuliere als zakelijke rijders krijgen de ruimte in de SUV’s van SEAT. Iedereen die nu voor een Arona, Ateca of Tarraco gaat, profiteert bij aanschaf van maar liefst € 1.000 voordeel op de razendsnel schakelende automatische DSG-transmissie. Zo wordt een SUV van SEAT heel voordelig en nog comfortabeler.

Eerder dit jaar introduceerde SEAT de Leon en Leon Sportstourer FR Business. Deze Limited Editions combineren navigatie met een zeer rijke standaarduitrusting, met onder meer Virtual Cockpit en LED-verlichting. Slimme beslissers profiteren van een klantvoordeel tot liefst € 3.950.

Terug naar overzicht