Ga direct naar de inhoud.

Nieuws & Acties
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Nieuws & Acties

Hier gaan de Audi Q4 en Q8 gebouwd worden

Audi breidt zijn modelportfolio de komende jaren uit met twee nieuwe Q-modellen, waarvan de productielocaties nu bekend zijn gemaakt. In 2018 start de fabricage van de Audi Q8 in Bratislava (Slowakije). In 2019 rolt de eerste Audi Q4 van de band in Györ (Hongarije).

Meer info

Volkswagen I.D. CROZZ: voorbode van elektrische coupé-SUV

De Volkswagen I.D. CROZZ is de derde loot aan de stam van de I.D.-familie. Het studiemodel van de elektrische cross-over utility vehicle (CUV) – die op Auto Shanghai 2017 (19 t/m 29 april) zijn wereldpremière beleeft – blikt vooruit op een reeks elektromodellen die Volkswagen vanaf 2020 op de markt gaat brengen.

Meer info

ŠKODA’s RouteTour haalt beste uit Nederlandse fietser

Vandaag lanceert automerk ŠKODA de wielrentool RouteTour. Deze slimme applicatie stimuleert fietsers om eens een andere route te rijden. Binnen de sportpsychologie is al langer bekend dat het een positief effect heeft om vastgeroeste patronen te doorbreken. Hoe meer je brein wordt gestimuleerd, hoe actiever je wordt. Fietsers, van amateur tot professional, kunnen de tool vinden op www.routetour.nl.

Meer info

Even voorstellen: Annemarie Moolenaar, receptioniste Auto-Service van der Velden

Na de pensionering van mevrouw Trix van der Velden lag er een zware taak: een minstens even goede receptioniste vinden. Inmiddels hebben we haar gelukkig alweer enige tijd gevonden en we stellen haar dan ook graag aan u voor: Annemarie Moolenaar. 

Meer info

Paasshow op 2e Paasdag in Zoetermeer

Onze showroom is 2e Paasdag van 10:00 tot 16:00 geopend. Eet u ook een eitje met ons mee? 

Meer info

Nieuwe Volkswagen Crafter

De nieuwe Volkswagen Crafter staat vanaf vandaag bij de Volkswagen Bedrijfswagens dealer

Meer info

De Arteon: nieuwe Gran Turismo van Volkswagen

Volkswagen introduceert de Arteon. Deze nieuwe Gran Turismo wordt boven de Passat gepositioneerd en legt de nadruk op emotie. “De Arteon combineert designelementen van een klassieke sportwagen met de elegantie en ruimte van een fastback”, aldus designchef Klaus Bisschoff van Volkswagen. 

Meer info

De nieuwe Volkswagen Golf GTI Performance

Volkswagen maakt de prijzen en specificaties bekend van de extra krachtige Golf GTI Performance. Deze nieuwe hot hatch overtuigt met indrukwekkende prestaties en optimale grip. Hij is leverbaar vanaf 40.390 euro*.

Meer info

Nieuw uiterlijk, motoren en interieur voor ŠKODA Rapid Spaceback

ŠKODA versterkt het modelaanbod voor de RAPID ŠKODA SPACEBACK gezinsauto met tal van innovaties. Nieuwe verlichtingssystemen staan borg voor een nog hoger veiligheidsniveau. 

Meer info

Wereldpremière Volkswagen Arteon op Internationale Autosalon van Genève

Volkswagen introduceert de Arteon, een nieuwe avant-garde GT. De nieuwe vierdeurs fastback, die boven de Passat wordt gepositioneerd, wordt tijdens de Internationale Autosalon van Genève (9 – 19 maart) voor het eerst aan het publiek getoond.

Meer info

Volkswagen-rijders betalen nooit meer te veel voor parkeren

Volkswagen-rijders betalen vanaf nu nooit meer te veel voor parkeren. Door de samenwerking met Parkmobile biedt de Mijn Volkswagen app namelijk niet alleen alle bekende voordelen van de Parkmobile app, maar ook een unieke feature: de betaling stopt automatisch bij het verlaten van de parkeerplek.

Meer info

Toen de kofferbak nog voorin zat bij SEAT

Vijftig jaar verschil zit er tussen de SEAT 850 en de nieuwe Ibiza. Vijf decennia zijn verstreken sinds deze verbeterde versie van de SEAT 600 op de markt kwam. De Ibiza, waarvan bijna 5,5 miljoen modellen zijn verkocht sinds hij 32 jaar geleden op de markt kwam, is uitgegroeid tot een absoluut icoon van SEAT. In die lange periode zijn auto’s ingrijpend veranderd.

Meer info

Pagina nummers