Ga direct naar de inhoud.

Nieuws & Acties
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Nieuws & Acties

Kodiaq Sportline: de sportieve grote SUV volgens ŠKODA

Met de KODIAQ SPORTLINE presenteert ŠKODA na de robuuste SCOUT nu ook een extra elegante en sportieve variant van de nieuwe grote SUV. Het uiterlijk en interieur worden gekenmerkt door sportieve features die speciaal voor deze uitvoering zijn ontworpen. De ŠKODA KODIAQ SPORTLINE debuteert in maart tijdens de Autosalon van Genève.

Meer info

SEAT en Ducati samen vol gas in MotoGP

SEAT en Ducati hebben een eenjarige overeenkomst gesloten om gezamenlijk uit te komen in het MotoGP-seizoen 2017. De 221 kW/300 pk sterke SEAT Leon CUPRA – het krachtigste model in de historie van het Spaanse merk – wordt het komende seizoen de officiële auto van het Ducati MotoGP-team met drievoudig wereldkampioen Jorge Lorenzo en Andrea Dovizioso.

Meer info

Première van gloednieuwe Volkswagen Crafter op de Bouwbeurs

Op de Bouwbeurs in Utrecht (6-10 februari) beleeft de gloednieuwe Volkswagen Crafter zijn Nederlandse première. In de Jaarbeurs is hij voor het eerst te zien inclusief het maatwerk dat hem als geen ander geschikt maakt voor de bouwbranche. Uiteraard zijn ook de Caddy, Transporter en Amarok van de partij.

Meer info

Bandenwissel afspraak maken?

Bandenwissel 2017
Auto-Service van der Velden wisselt met de wielenservice winterbanden voor zomerbanden en vice versa. Wij leveren een compleet assortiment zomer- en wintersets, inclusief mogelijkheden voor opslag in ons eigen bandenhotel.

Meer info

Auto-Service van der Velden wenst u fijne feestdagen!

Namens alle mensen van Auto-Service van der Velden wensen wij u alvast een heel gelukkig, gezond en veilig 2017 toe! Ook in 2017 zijn wij u graag weer van dienst met uw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of VW Bedrijfswagens.

Meer info

Vernieuwde Leon Cupra met 300 pk en nog scherpere prestaties

In navolging van de vernieuwde SEAT Leon presenteert SEAT nu de verder aangescherpte en vernieuwde Leon CUPRA. Op basis van de ijzersterke, bekende CUPRA-eigenschappen – een sportief design en een buitengewone prijs-kwaliteitverhouding – heeft SEAT het prestatieniveau van het succesvolle model nu naar een nog hoger niveau getild. 

Meer info

De nieuwe Golf Variant Alltrack komt naar Nederland

Volkswagen heeft de vernieuwde Golf Variant Alltrack onthuld. Deze stoere Golf Variant biedt robuuste offroad looks, krachtige motoren én 4Motion vierwielaandrijving. De Golf Variant Alltrack maakt zijn avontuurlijke karakter direct duidelijk met zijn 20 mm hogere grondspeling. 

Meer info

Volkswagen Bedrijfswagens start voorverkoop nieuwe Crafter

Volkswagen Bedrijfswagens maakt de eerste prijzen en specificaties van de nieuwe Crafter bekend. Deze grote bedrijfswagen werd dankzij vele slimme innovaties al vóór zijn marktintroductie uitgeroepen tot ‘International Van of the Year’ en is nu te bestellen. De nieuwe Crafter, die door vakmensen voor vakmensen werd ontwikkeld, is leverbaar vanaf € 21.950 euro*. De levering start in maart 2017.

Meer info

Wereldpremière voor vernieuwde Golf – de eerste compacte auto met gebarenbediening

Volkswagen introduceert de vernieuwde Golf. De nadruk bij deze Volkswagen ligt niet alleen op nieuwe motoren, een aangescherpt design en nieuwe assistentiesystemen, maar ook op een compleet nieuwe generatie infotainmentsystemen. Het topsysteem ‘Discover Pro’ kan met gebaren worden bediend. Het 9,2 inch touchscreen sluit qua vorm en functie aan bij het Active Info Display, dat eveneens nieuw is voor de Golf. Ook het aanbod online diensten en apps is verder uitgebreid.

Meer info

DEKRA Claims and Expertise B.V onderzoekt sjoemelsoftware op testbank

Deze week is DEKRA Claims and Expertise B.V. aanwezig voor het testen van diverse Volkswagen's en Audi's op de MAHA MSR-500 4WD vermogenstestbank van Autotest-lab van der Velden.

Meer info

De wereldpremière van visionaire concept car I.D.

Op de Parijse autotentoonstelling (1-16 oktober) laat Volkswagen de mobiliteit van morgen zien. Daarbij staat de nieuwe I.D. centraal, een emissievrije concept car die al in 2020 in productie gaat. De I.D. is de eerste van een nieuwe generatie innovatieve elektrische auto’s van Volkswagen.

Meer info

Wat brengt 2017 u als automobilist?

Prinsjesdag zelf levert dit jaar weinig nieuwe voorstellen voor de autobelastingen op. Er gaat per 2017 echter wel het nodige veranderen. 

Meer info

Pagina nummers