Ga direct naar de inhoud.

Nieuws & Acties
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Nieuws & Acties

2e Editie Golf GTI+ Meeting

Op zaterdag 29 oktober van 10:00 tot 15:00 organiseren wij in samenwerking met het Golf GTI Forum voor de 2e keer de GTI+ meeting bij onze vestiging in Zoetermeer.

Meer info

Diefstalpreventie VW, Audi, SEAT, ŠKODA en VW Bedrijfswagens

Hoe moeilijker het is om snel toe te slaan, hoe groter de kans is dat een dief uw auto links laat liggen. Er zijn drie verschillende pakketten ontwikkeld om diefstal van óf uit uw auto extra moeilijk te maken. Naast deze pakketten zijn er nog meer technische tips en trucs die een diefstal nog moeilijker maken, maar die niet algemeen bekend zijn.

Meer info

Groen licht voor eerste ‘vehicle-to-infrastructure’ innovatie van Audi

Met het verkeerslicht-informatiesysteem introduceert Audi of America in samenwerking met Traffic Technology Services (TTS) de eerste V2I-technologie. Deze herfst wordt het systeem in de VS leverbaar op diverse Audi Q7-, A4- en A4 allroad-uitvoeringen.

Meer info

SEAT Nieuws: SEAT DriveApp

SEAT zet een nieuwe stap voorwaarts op het gebied van connectiviteit in de auto door als eerste automerk wereldwijd een app te introduceren die compatible is met CarPlay. De op het iOS besturingssysteem ontwikkelde SEAT DriveApp is nu beschikbaar in de App Store. 

Meer info

Pech in het buitenland, wat nu?

Een lekke band, kapotte lampen, een mede weggebruiker die niet goed oplet en achterop botst bij file: het leed dat pech heet. Zeker in het buitenland is het nog vervelender. Wist u dat wij vanuit Zoetermeer en Pijnacker onze klanten dan ook extra ondersteunen waar mogelijk?

Meer info

ŠKODA sponsor Tour de France

Tussen 2 en 24 juli zetten wielrenliefhebbers van over de hele wereld weer koers richting Frankrijk voor de zwaarste en meeste beroemde wielerronde ter wereld: de Tour de France.

Meer info

Artikel in MAHA Magazine

Al sinds jaar en dag gebruiken wij in onze werkplaatsen alleen premium werkplaatsapparatuur. Eén van de merken die wij gebruiken voor o.a. de remmentestbank en de vermogenstestbank is het Duitse merk MAHA, Maschinenbau Haldenwang. 

Meer info

Zoetermeerse Haringparty 2016

De Auto-Service van der Velden – Floravontuur Haringparty is een jaarlijkse netwerkbijeenkomst voor de ondernemers en (regionale)overheid uit de Businessclub van Promotie Zoetermeer. Deze vindt plaats op het terrein van Auto-Service van der Velden, servicedealer van Volkswagen, Audi, SKODA, SEAT en VW Bedrijfswagens.  

Meer info

Zoetermeerse AutoParade 2016

Ook Volkswagen en Audi zijn morgen vertegenwoordigd op de Zoetermeerse AutoParade door Auto-Service van der Velden en de Van Beynum Autogroep! Komt u ook onze gezamenlijke stand met o.a. de nieuwe Tiguan bezoeken?

Meer info

VW Touran Trekauto van het Jaar 2016

De Volkswagen Touran is door het vakblad Kampeer en Caravan Kampioen van de ANWB uitgeroepen tot Trekauto van het Jaar in de SUV/MPV1-klasse. De Touran behaalde op het gebied van weggedrag, comfort en ‘non driving’ (gebruiksgemak, afwerking en value for money) de maximale score.

 

 

Meer info

Audi presenteert Audi connected mobility conceptauto

Audi presenteert tijdens de Auto China 2016 in Peking de Audi connected mobility concept; een conceptauto op basis van de Audi Q3. Het studiemodel biedt multifunctionele mobiliteit voor metropolen met drukke verkeersaders en smalle straten. Dit lifestyleconcept is bij uitstek geschikt voor landen met alsmaar grotere steden, zoals China, en werd ontwikkeld door Audi Research & Development in Peking voor jonge, vooruitstrevende automobilisten.

Meer info

Nieuwe Volkswagen Crafter

Op de Bauma, de toonaangevende bouwmachinebeurs in München, stelt Volkswagen bezoekers in de gelegenheid de eerste details van de nieuwe Crafter via Virtual Reality te ontdekken. De nieuwe Crafter wordt dit najaar onthuld. Daarnaast toont Volkswagen op de Bauma zijn huidige, veelzijdige aanbod voor de bouwbranche.

Meer info

Pagina nummers