Ga direct naar de inhoud.

Nieuws & Acties
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Nieuws & Acties

20 jaar ŠKODA Octavia

Eén van de meest succesvolle modellen binnen de autowereld beleefde twintig jaar geleden zijn debuut. In 1996 presenteerde ŠKODA AUTO de Octavia voor het eerst aan de internationale pers. 

Meer info

Paasshow 2e paasdag 2016

De showroom van Auto-Service van der Velden in Zoetermeer staat het komend weekend geheel in het teken van de Paasshow. Eet u gezellig een eitje mee? 

Meer info

Volkswagen Golf GTI TCR

Met de Golf GTI TCR geeft Volkswagen dit jaar volmondig acte de présence op de internationale circuits.

Meer info

SEAT Ateca, 100 procent SEAT, 100 procent SUV

  • Sportief design, premium look-and-feel
  • Optimaal gebruik van ruimte, flexibel in gebruik
  • Zuinige en krachtige motoren tot 140 kW/190 pk
  • Met voor- of vierwielaandrijving
  • Innovatieve assistentiesystemen, eersteklas connectiviteit

 

Meer info

Euro NCAP 2015: nieuwe Touran beste in zijn klasse

Het European New Car Assessment Programme (Euro NCAP) heeft de nieuwe Volkswagen Touran uitgeroepen tot de beste compacte MPV op het gebied van veiligheid. Daarmee behoort de Touran tot de meest crashbestendige auto’s van 2015.

Meer info

Auto-Service van der Velden op het VMBO Beroepenfeest

Dromen & Doen bij het beroepenfeest van Zoetermeer On Stage voor de VMBO leerlingen van het Stedelijk College en het Oranje Nassau College. 

Meer info

ANWB Rijopleiding stapt over op Volkswagen Golf

De ANWB Rijopleiding vervangt zijn complete lesautopark van circa 350 auto's. De Volkswagens Polo worden ingeruild voor Golfs. De eerste Golf lesauto met opvallende nieuwe ANWB-bestickering is op 22 januari onthuld. In totaal gaat ANWB Rijopleiding in het hele land circa 350 nieuwe Golfs inzetten.

Meer info

Audi lunar quattro

Audi heeft afgelopen jaar een nieuwe uitdaging aangenomen: een missie naar de maan. Het Duitse premiummerk ondersteunt het team van de ‘Part-Time Scientists’ tijdens de ‘Google Lunar XPRIZE’. 

Meer info

BUDD-e koppelt de auto aan het internet

Volkswagen zet op de CES-elektronicabeurs in Las Vegas de deur naar de toekomst open met een emissievrije auto: de avantgardistische BUDD-e minivan. 

Meer info

De verjaardag van een icoon: de VW Kever

Kort na de eerste Kerstmis aansluitend op het einde van de Tweede Wereldoorlog in 1945 rolde de eerste Volkswagen Type 1, beter bekend onder de naam Kever, van de productielijn.

Meer info

Gelukkig nieuwjaar!

Namens alle medewerkers van Auto-Service van der Velden en de familie Van der Velden wensen wij u een heel gelukkig, gezond en veilig 2016 toe!

Meer info

Aangepaste openingstijden eind december 2015

Auto-Service van der Velden en Autotest-lab van der Velden wensen u alvast fijne feestdagen toe en een heel gelukkig, gezond en veilig 2016 toe!

Meer info

Pagina nummers