Ga direct naar de inhoud.

Nieuws & Acties
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Nieuws & Acties

Aangepaste openingstijden eind december 2015

Auto-Service van der Velden en Autotest-lab van der Velden wensen u alvast fijne feestdagen toe en een heel gelukkig, gezond en veilig 2016 toe!

Meer info

Onze rots in de branding gaat ons verlaten

Vanaf dag 1 van toen nog Garage vd Velden is ze onze rots in de branding. Het meest vertrouwde gezicht achter de receptie, de bekendste stem van Auto-Service van der Velden.

Meer info

Debuut in Amstel Bier commercial

In oktober ontvingen wij van reclamebureau The Boardroom uit Amsterdam het verzoek om mee te zoeken naar de typische Golf III in jaren '90 stijl. Deze Golf moest ingezet worden in een commercial van Amstel Bier.

Meer info

Bandenwissel zomer-winter 2015

Er zit een duidelijk verschil in het profiel van winter en zomerbanden. De komende periode gaat de temperatuur weer dalen, waardoor het weer tijd is voor winterbanden en de zomerbanden weer opgeslagen kunnen worden.

Meer info

De mooiste december cadeaus!

De mooiste cadeaus
Met de feestdagen weer in aantocht is ook de zoektocht naar de leukste, mooiste en origineelste cadeaus weer begonnen. Breng eens een bezoek aan de webshops van Volkswagen, Audi en SKODA. 

Meer info

Comfort en bescherming voor uw Audi

Tijdens de regenachtige maanden is het aan te raden om het interieur  van uw auto te beschermen tegen vocht en vuil met behulp van een rubberen mattenset. In de webshop van Audi of ons eigen onderdelenmagazijn kunt u deze nu zeer voordelig bestellen. 

Meer info

GTI+ Meeting op de kaart gezet

Afgelopen zaterdag heeft de 1e editie van de GTI+ meeting plaatsgevonden op de hoofdvestiging in Zoetermeer.

Meer info

Gezocht: Golf III GTI voor commercial bierbrouwer

Al jaren staan wij bekend als VW servicedealer met een echte passie voor auto's. Zo worden wij regelmatig benaderd door reclamebureaus die op zoek zijn naar een speciaal type auto.

Meer info

1e Editie GTI+ Meeting i.s.m. GTI Forum

Zaterdag 10 oktober a.s. is het dan zover, van 10:00 tot 15:00 vindt dan de eerste editie van de GTI+ dag plaats bij de hoofdvestiging in Zoetermeer. U bent natuurlijk uitgenodigd!

Meer info

Vraag & Antwoord verkoop dieselauto's

Wij begrijpen dat u vragen heeft over specifieke software die gebruikt is in dieselmotoren. Daarom vindt u hier het laatste nieuws omtrent de problematiek van de Euro 5 dieselmotoren.

Meer info

De nieuwe Tiguan

Op de autotentoonstelling van Frankfurt (17-27 september) presenteert Volkswagen de nieuwe Tiguan, de eerste SUV die gebruik maakt van het flexibele MQB-platform.

Meer info

Sportieve wereldprimeurs van Audi op de IAA

Highligts:

  • Nieuwe 3.0 V6 TFSI: 260 kW/354 pk
  • Leverbaar met de nieuwste assistentiesystemen
  • Connectiviteit van topklasse
Meer info

Pagina nummers