Ga direct naar de inhoud.

Nieuws & Acties
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Nieuws & Acties

Veiligheidsset- check!

De temperaturen lopen hoog op. Het is weer zomer en dat betekent dat de kans groot is dat u binnenkort van een welverdiende vakantie gaat genieten. Als u dit jaar met de auto op vakantie gaat vindt u in dit bericht nuttige informatie om goed voorbereid op weg te gaan. 

Meer info

Recordinvesteringen SEAT

SEAT investeert tot en met 2019 zo’n 3,3 miljard euro in faciliteiten, fabrieken en Research & Development.

Meer info

Nieuwe R-Line-serie: exclusief vanbinnen en vanbuiten

Volkswagen speelt in op de trend naar meer individualiteit met de introductie van nieuwe ‘R-Line’-pakketten. De specialisten van Volkswagen’s sportieve tak, Volkswagen R GmbH, hebben twee R-Line-pakketten voor de Golf Sportsvan ontworpen die later deze maand als wereldprimeurs te zien zijn op de Frankfurt International Motor Show (IAA).

Meer info

ŠKODA Service actie: extra garantie

De aanschaf van een ŠKODA is een goede investering. Daarbij sluit de twee jaar standaard garantie onder andere onverwachte reparatiekosten uit.

Meer info

Service met een vooruitziende blik: de Mijn Volkswagen app

De nieuwe Mijn Volkswagen app ‘connect’ een Volkswagen met zijn bestuurder. Hij helpt bij zuinig rijden en kan de rittenadministratie bijhouden. Ook waarschuwt hij via de smartphone bijvoorbeeld voor niet afgesloten portieren of een lage accustand. Maar hij geeft ook een digitaal ‘tikje op de schouder’ bij een storing, wanneer een onderhoudsbeurt zich aandient of als de APK er aan komt. En dankzij de app komt hulp bij pech nog sneller dan voorheen.

Meer info

Autonoom rijdende Audi sneller dan coureur

Autonoom rijden gaat bij Audi op racesnelheid richting het productiestadium.

Meer info

De Tour de France 2015: word jij de verslaggever?

De Tour de France start dit jaar in Utrecht – nooit eerder was dé wielerronde zó dichtbij. ŠKODA is officieel partner van de Tour en dat heeft zo zijn voordelen – voor jou! 

Meer info

Gaat u goed voorbereid op vakantie?

Zonnig voordeel bij Auto-Service van der Velden! Als uw vakantie eindelijk is aangebroken, wilt u natuurlijk met een veilig gevoel op vakantie gaan. 

Meer info

Navigatie Update Audi tijdelijk € 99,00

Met de zomervakantie alweer voor de deur is het tijd om uw Audi weer zomerklaar te maken. heeft u al gedacht aan de navigatie update?

Meer info

40 jaar Polo: gefeliciteerd!

De Volkswagen Polo viert zijn veertigste verjaardag. Na zijn geboorte in 1975 ontwikkelde hij zich al snel tot een publiekslieveling. Inmiddels is de Polo aan zijn vijfde generatie toe. Elk van die generaties had zo zijn (eigen)aardigheden.

Meer info

Golf Sportsvan ‘ANWB Trekauto van het Jaar'

De Volkswagen Golf Sportsvan is door vaktijdschrift Kampeer en Caravan Kampioen van de ANWB uitgeroepen tot ‘Trekauto van het Jaar 2015’.

Meer info

Nooit meer een lege accu met de VW App!

Het is al jaren de meest voorkomende oorzaak van pech onderweg: een slechte of lege accu. Voor Volkswagen-rijders behoort dit straks tot het verleden.

Meer info

Pagina nummers