Reguliere versies Volkswagen ID.4 nu te bestellen

Volkswagen maakt vandaag de prijzen en specificaties bekend van de reguliere versies van de nieuwe ID.4. Deze eerste volledig elektrische SUV van Volkswagen was al leverbaar als exclusieve 1ST, waarvan de eerste exemplaren nog dit jaar worden geleverd aan Nederlandse klanten. De vraag naar de introductieversies is zo groot dat de reguliere uitvoeringen van de ID.4 ook per direct bestelbaar zijn.

Deze nieuwe ID.4-uitvoeringen zijn te bestellen volgens een nieuw configuratieproces. In slechts vier eenvoudige stappen is de ID.4 daarmee naar wens samen te stellen. Stap 1 is de keuze uit één van de twee beschikbare accupakketten (52kWh of 77kWh) en het gewenste uitrustingsniveau, via zes volledig voorgespecificeerde uitvoeringen: City, Life, Business, Family, Tech en Max, waarbij de Max het meest volledig is uitgerust. In stap 2 wordt het gewenste interieur gekozen. Vervolgens kan in stap 3 het exterieur verder naar eigen smaak worden samengesteld op basis van kleur, velgen en desgewenst het Exterieur Style Pakket. Bij de laatste stap worden eventueel nog een trekhaak, warmtepomp en accessoires geselecteerd. 

Naar welke uitvoering de voorkeur ook uitgaat, de ID.4 is standaard altijd heel compleet en met zijn cleane looks is hij direct herkenbaar als lid van de elektrische ID. Family. Hij heeft een digitaal interieur, biedt volop ruimte en comfort voor vijf personen en de bagageruimte is groot (543 – 1.775 liter). Bovendien heeft de ID.4 een trekvermogen van maximaal 1.000 kg. De elektrische SUV van Volkswagen wordt in eerste instantie geleverd met een 150 kW/204 pk sterke elektromotor en een 77 kWh-accupakket. Daarmee is de ID.4 - die standaard op 19 inch wielen staat - goed voor een actieradius van maximaal 521 kilometer**. Bij een 125 kW-snellaadpunt volstaat een sessie van slechts 30 minuten voor 320 kilometer aan extra rijplezier. 

Terug naar overzicht