Ga direct naar de inhoud.

Een frisse start voor slechts € 99,-.
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

SEAT Frisse Start Airco actie

SEAT Airco Actie

Een frisse start voor slechts € 99,-. Airco onderhoud, geurbehandeling en een nieuwe mattenset doen wonderen voor uw SEAT.
Auto-Service van der Velden biedt SEAT rijders een frisse start voor een actieprijs van €99,-  Daarvoor krijgt u:

Airco inspectie- en onderhoud (t.w.v. € 99,-). Airco onderhoud is essentieel is voor een goede werking van de airco en voorkomt hoge reparatiekosten. De werking van de airco vermindert langzaam doordat koudemiddel verbruikt wordt en de druk in het systeem afneemt, waardoor de aircopomp beschadigd kan raken. Bij de beurt wordt de overgebleven koudemiddel verwijderd, wordt  het systeem vacuüm gezogen, getest op lekkages en daarna weer voorzien van nieuw koudemiddel met olie voor de smerende werking. SEAT schrijft voor om de airco tenminste eens per 2 jaar te laten onderhouden.

Airco anti-geurbehandeling.(t.w.v. € 59,-) Door ophoping van condens kan de airco een onaangename geur uitstoten. Tijdens de airco anti-geurbehandeling wordt het verdamper-oppervlak en de luchtkanalen van het aircosysteem gereinigd.

Nieuwe mattenset. (t.w.v. € 59,- voor de meeste matten) Een volledig nieuwe matten-set. De matten-set is een belangrijke bron voor vieze geurtjes en condens. Bovendien kan een versleten mat gaan schuiven wat zeer gevaarlijke situaties kan opleveren. Onze matten zijn speciaal voor SEAT ontworpen en passen dus precies. 

Meer informatie of direct een afspraak maken? Wij zijn u graag van dienst!

Direct online afspraak inplannen voor uw SEAT

Deel deze pagina op: