Ga direct naar de inhoud.

Het laatste nieuws
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Vraag & Antwoord verkoop dieselauto's

Geachte relatie,

Wij begrijpen dat u vragen heeft over specifieke software die gebruikt is in dieselmotoren. Daarom vindt u hier het laatste nieuws omtrent de problematiek van de Euro 5 dieselmotoren.

Wij werken nauw samen met importeur Pon aan de voorbereiding van de uitrol van de herstelactie, die van start gaat zodra Volkswagen AG de technische oplossing kan aanleveren. Indien uw voertuig getroffen is, zult u daarover te zijner tijd automatisch een persoonlijk bericht ontvangen van ons. De huidige, nieuwe generatie Euro 6 dieselmotoren, zijn niet getroffen en zijn volledig conform de daarvoor geldende regels. Op de vraag van leaserijders of een en ander gevolgen kan hebben voor de bijtelling heeft het Ministerie van Financiën laten weten dat er aan deze bijtelling niets verandert voor de bestaande leasecontracten.
 
Een ding is zeker. Volkswagen AG doet er alles aan om uw vertrouwen volledig terug te winnen. En ook wij als Auto-Service van der Velden doen er, zoals u van ons gewend bent, alles aan om u uiterst tevreden te houden.
 
Met vriendelijke groet,
Auto-Service van der Velden
 
Nico van der Velden
Algemeen Directeur
 
Graag verwijzen wij u naar de individuele merkensites voor de meest actuele informatie.

Volkswagen

Volkswagen Bedrijfswagens

Audi

ŠKODA

SEAT

Deel deze pagina op: