Ga direct naar de inhoud.

Audi Van der Velden bios actie
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Win kaarten voor Fifty Shades of Grey met Audi

Fifty Shades of Grey

Audi schittert, net als in het boek, in de spraakmakende film Fifty Shades of Grey. De film is gebaseerd op de bestseller van E. L. James en gaat over de relatie tussen de 27-jarige miljardair Christian Grey en studente Anastasia Steele. Auto-Service van der Velden verloot als Audi servicedealer 2 x 2 bioscoopkaartjes voor deze film.

Sinds de eerste uitgave is de Fifty Shades trilogie in 52 verschillende talen vertaald en zijn er wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit. De iconische rollen van Christian Grey en Anastasia Steele worden vertolkt door Jamie Dornan en Dakota Johnson.

Maak kans op twee filmkaartjes voor Fifty Shades of Grey met Audi
Aanstaande woensdag gaat de film Fifty Shades of Grey in première, de veelbesproken film waar Audi partner van is. Om te vieren dat Audi in de film zit verloten wij 2 x 2 bioscoopkaartjes + een consumptiecheque van € 25,00 voor de Utopolis Bioscoop in Zoetermeer.  

Wat moet je doen om kans te maken op deze kaartjes?
Plaats een foto van jou samen met een Audi vóór vrijdag 20 februari 23:00 op onze Facebookpagina. Natuurlijk moet de Audi wel grijs zijn, of moet de foto bewerkt worden in grijstinten. Op de foto moet het Audi logo en jij goed zichtbaar zijn. Uit de inzendingen worden de 2 meest originele inzendingen gekozen. De winnaars krijgen van ons bericht via onze Facebookpagina en ontvangen dan de twee vrijkaartjes + de consumptiecheque van € 25,00. Natuurlijk kunnen de winnaars zelf een datum en tijdstip uitkiezen.

Wij zijn benieuwd naar de foto's!

Deel deze pagina op: