Ga direct naar de inhoud.

Samen sterk in Volkswagen
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Zoetermeerse AutoParade 2016

Ook Volkswagen en Audi zijn morgen vertegenwoordigd op de Zoetermeerse AutoParade door Auto-Service van der Velden en de Van Beynum Autogroep! Komt u ook onze gezamenlijke stand met o.a. de nieuwe Tiguan bezoeken?

Na het succes van vorig jaar is dit jaar opnieuw gekozen voor het centraal gelegen Marseillepad als locatie, de verbindingsroute tussen het Stadshart, de Markt en de Dorpsstraat. Tussen 11.00 uur en 16.00 uur zullen er die dag circa veertig nieuwe modellen van veert...ien automerken staan te wachten op een nadere kennismaking.

Geïnteresseerden kunnen tijdens het evenement komen kijken, vergelijken, passen en meten, afspraken maken voor een proefrit, zich laten voorlichten over actuele actie-aanbiedingen en over de huidige financieringsvormen, zoals bijvoorbeeld private lease. Dit is een betrekkelijk nieuwe financieringsvorm die een forse groei doormaakt.

Het Marseillepad verandert tijdens de AutoParade in een sfeervolle promenade waar naast het bekijken van auto’s van alles te doen is voor het publiek. Er zal live muziek zijn, lekkere hapjes en een leuke verrassing voor kinderen. Graag tot morgen!

Deel deze pagina op: