Shell Express Zoetermeer

Snel, makkelijk en goedkoop tanken.

De kwaliteit van Shell voor de lage prijzen die je van een onbemand station verwacht. Dat zijn de voordelen van Shell express. Ook heeft u geen last meer van wachtrijen voor de kassa, omdat u direct aan de pomp afrekent. Dus als u tijd en geld wilt besparen tankt u bij Shell express. Want dan bent u goedkoper uit en sneller thuis!

Al sinds onze hoofdvestiging in Zoetermeer aan de Industrieweg is gevestigd zijn wij partner van Shell. In 2007 is het bemande tankstation omgebouwd naar het inmiddels zeer bekende concept 'Shell Express'.

Shell Express Zoetermeer

BOVAG: het keurmerk in mobiliteit

Of het nu gaat om nieuwe voertuigen als auto's of fietsen, occasions of andere mobiliteitsdiensten, het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. En uitstekende service natuurlijk. Dus kiest u voor zekerheid, dan gaat u naar een BOVAG-bedrijf.

bovag

MAHA Explora Nederland 

MAHA Nederland is dé leverancier van premium werkplaatsapparatuur. Auto-Service van der Velden is afnemer van o.a. diverse meetapparatuur en de electronische remmentestbank, net als de MAHA MSR 500 4WD vermogenstestbank van Autotest-lab van der Velden.

Alle producten van MAHA zijn het resultaat van continue innovatie. Dankzij de continue verbeteringen en innovaties staat MAHA al jaren in de top van al het werkplaatsequipment. Deze kwaliteit wordt mede onderstreept door de vele homologaties op hun producten, o.a. van Audi, Volkswagen, Porsche, ŠKODA & SEAT. In onze werkplaatsen zijn de producten van MAHA dan ook onmisbaar.

Maha 2