Sponsorbeleid 

Bij Auto-Service van der Velden draait het al ruim 59 jaar om mensen. De klant en diens auto staan voor ons op de eerste plaats. Samen met onze collega’s zullen we er alles aan doen om een prettige, professionele en hoog kwalitatieve service te verlenen. Gedreven uit passie en vakmanschap voor de automobiel en met alle aandacht voor de ander.

Sponsoring: sportief en maatschappelijk betrokken
Als maatschappelijk betrokken organisatie ondersteunt Auto-Service van der Velden diverse initiatieven. Van heel groot tot heel klein. Zo zijn wij betrokken bij lokale voetbalverenigingen in Zoetermeer en Pijnacker en vaste sponsor van het jaarlijkse Molenstraat Zomerfeest. Maar we zijn ook donateur van de Stichting Floraventuur die zich al ruim 20 jaar zeer succesvol inzet voor Zoetermeer, haar bewoners en bezoekers.

Sponsoringscriteria
Omdat wij jaarlijks veel meer sponsorverzoeken ontvangen dan we kunnen honoreren, toetsen we alle sponsoraanvragen aan de volgende criteria:

  • Het betreft een lokaal sponsorverzoek, dat plaatsvindt in of geïnitieerd wordt vanuit Zoetermeer of Pijnacker óf het betreft een sponsorverzoek dat te maken heeft met de merken Volkswagen, SKODA, Audi, SEAT of VW Bedrijfswagens.
  • Auto-Service van der Velden is het enige deelnemende auto(dealer)bedrijf
  • Met de sponsoring bereiken we een breed publiek én onze doelgroep
  • De aanvragende organisatie is betrouwbaar en staat niet ter discussie
  • Het sponsorverzoek is realistisch en biedt ruimte tot zichtbare promotie
  • De sponsoring komt ten bate van een grotere groep of stichting; geen individu
  • Waar mogelijk gaat onze voorkeur gaat uit naar sponsoring in goederen in plaats van geld. Denk hierbij aan het beschikbaar stellen van auto’s, etc.

Sponsorverzoek indienen
Sponsorverzoeken kunnen ingediend te worden via info@vandervelden.nl. Voor een zorgvuldige afweging dient dit sponsorverzoek voorzien te zijn van aanvullende informatie (wat, wanneer, waarom, wie, bereik), sponsormogelijkheden en -bedragen en contactgegevens)