Ga direct naar de inhoud.

Een sponsorovereenkomst die verder gaat
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

GolfGTIforum.nl

GolfGTIForumAuto-Service van der Velden is sinds 1 januari 2015 hoofdsponsor van het GolfGTI forum. Het forum, speciaal voor liefhebbers en eigenaren van de Volkswagen Golf GTI, Golf R en andere bijzondere Volkswagens heeft in 4 jaar tijd een zeer indrukwekkend aantal actieve leden verzameld en wordt maandelijks door ca. 25 000 unieke bezoekers bezocht.

Deze leden delen allemaal een passie voor de bijzondere modellen van het merk Volkswagen. Een passie die ook wij van Auto-Service van der Velden delen, niet alleen in onze geschiedenis maar ook in onze toekomst. Als hoofdsponsor bieden wij onze eigen GTI klanten en de leden van het forum aantrekkelijke voordelen in ons bedrijf.

De voordelen voor GTI rijders:

  • Gratis vermogensbanktestsessie bij een onderhoudsbeurt
  • Standaard ‘GTI’ korting op onderdelen uit het Originele Onderdelenmagazijn (kortingspercentage verschilt per productgroep, informeer bij het magazijn voor exacte prijzen en kortingspercentages)
  • Speciale GolfGTIforum korting op alle GTI (lifestyle) accessoires uit de webshop (per 1 maart 2015)
  • Jaarlijkse GolfGTIforum meeting bij Auto-Service van der Velden waarbij wij onze eigen GTI klanten natuurlijk ook uitnodigen. Deze dag zullen er auto’s getest kunnen worden op de vermogensbank én kunt u al uw vragen stellen aan de aanwezige monteurs en onderdeel specialisten.
  • 50% korting op Spot-Repair en Restyle schadeherstel op de schadedagen. Deze schadedagen worden via het forum, onze website en per nieuwsbrief gecommuniceerd
  • Een uurtarief wat substantieel lager ligt dan bij andere dealers, wat overigens geldt voor alle klanten en voor alle merken binnen ons bedrijf.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over het hoofdsponsorschap van het GolfGTI forum of wilt u weten wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via het onderstaand contactformulier. Graag tot ziens!

Deel deze pagina op: