Ga direct naar de inhoud.

Tijdig repareren voorkomt grotere schade
vb audi seat skoda vb-bedrijfswagens

Ruitenservice

Snel én zorgvuldig uw voorruit weer als nieuw

Wij bieden u een snel en zorgvuldig herstel van uw ruitschade. Kleine beschadigingen kunnen vaak prima gerepareerd worden met een speciale hars in onze schadewerkplaats. Tijdig repareren voorkomt grotere schade. Als de ruit bij een grote beschadiging vervangen moet worden, is het voordeel bij ruitvervanging dat uw Volkswagen, ŠKODA, Audi, SEAT of VW Bedrijfswagen voor 100% blijft voldoen aan de nog geldende fabrieksgarantie.

Ruit stuk? Bel ons!

De carrosserie van uw Volkswagen is voorzien van een beschermende kooiconstructie. Maar wist u dat ook de ruiten een essentieel onderdeel van de constructie vormen? Een nieuwe ruit moet daarom worden vastgelijmd volgens een speciale methode en met door de fabriek ontwikkelde lijmsoorten. Een beschadigde ruit laten vervangen is nog voordelig ook. U krijgt korting op uw eigen risico bij een ruitvervanging en een sterretje wordt meestal gratis gerepareerd*.

We staan 24 uur per dag voor u klaar

Omdat ruitschade u altijd kan overkomen, staan wij op elk moment van de dag voor u klaar. U kunt ons 24 uur per dag bereiken via de Mobiliteitsgarantie.

* Afhankelijk van uw verzekering.

Deel deze pagina op: